Zvezda potvrdila, ovo je konačan raspored finalne serije plej-ofa!

Autor: Darko Mitrović
petak 06.04.2018.
15:53
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Bilo je neizvesnosti zbog zauzetosti hale ''Morača'', sada su dileme otklonjene.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts i Budućnosti boriće se u fnalu plej-ofa za osvajanje titule u ABA ligi i plasman u Evroligu.

Posle par dana neizvesnosti oko termina, Crvena zvezda se danas oglasila na zvaničnom klupskom sajtu i potvrdila kada će ove utakmice biti odigrane.

''Serija počinje u ponedeljak u Beogradu (19 časova), drugi meč na programu u utorak od 18.30 časova. Serija se nakon toga seli u Podgoricu. Treći meč igra se u petak'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Dakle, serija počinje kako je i planirano, 9. aprila, a razlika je što će treći meč biti odigran dan kasnije nego što je bilo predviđeno. Eventualna četvrta utakmica igraće se u Podgorici 14. aprila, a ako ni tada pitanje šampiona ne bude rešeno, igraće se i majstorica 16. aprila u Beogradu.

S tim u vezi, Zvezda je objasnila da ovu ''ružnu i neprijatnu situaciju'' u prethodnih par dana ničim nije izazvala.

''KK Crvena zvezda mts kao klub koji se vodi principom da rešava probleme, a ne da ih pravi, čak i one koje nije stvorila, želi i ovim gestom da smanji nepotrebno podignutu, i ničim izazvanu tenziju pred početak finala, koje treba da bude praznik košarke, a ne poligon za razvijanje teorija zavera, svojstvenim nekim prošlim vremenima.

Predstojeće utakmice treba da posluže u svrhu još bolje promocije lige, za koju se bore svi klubovi u regionu koji u njoj učestvuju.

KK Crvena zvezda mts pred utakmice u terminima 09.04.2018 godine u 19h, i 10 .04.2018.godine u 18.30 h, koje će organizovati u dvorani "Aleksandar Nikolić”, poziva svoje navijače da ispune halu do poslednjeg mesta, i naprave sjajnu atmosferu koja krasi utakmice našeg kluba već godinama unazad.

O načinu ulaska u dvoranu, i ostalim protkolima vezanim za prvi meč finala, klub će se oglasiti na zvaničnom sajtu naknadno'', navodi se u saopštenju crveno-belih.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 06.04.2018
18:18

Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.