Zvezda počela pripreme, Obradović poveo 14 igrača na Kopaonik

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.08.2020.
13:37
Izvor: Sportske.net

Novi trener Crvene zvezde Saša Obradović okupio ekipu na početku priprema za novu sezonu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Za košarkaše Crvene zvezde letnja pauza je okončana i odmah posle današnjeg okupljanja u Beogradu, crveno-bela ekspedicija se preselila na Kopaonik, gde će obaviti prvu fazu priprema.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, na pripremama će narednih dana raditi ukupno 14 igrača: Lengston Hol, Kori Volden, Aleksa Uskoković, Džordan Lojd, Aleksa Radanov, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Boriša Simanić, Duop Rit, Marko Jagodić-Kuridža, Lendri Noko i Ognjen Kuzmić.

Svi oni su danas zadužili i novu ''Adidasovu'' opremu u kojoj će nastupati sledeće sezone.

Zvezdini košarkaši su prethodnih dana obavili i sve neophodne medicinske preglede, a klub je takođe saopštio i da je danas održan i kratak sastanak menadžmenta, stručnog štaba i prvotimaca uz poštovanje svih propisanih mera, što će biti praksa i u narednim danima.

''Naime, sledeći smernice Vlade Republike Srbije, krzinog štaba i Evrolige menadžment Crvene zvezde se pobrinuo da svi prvotimci imaju nesmetane uslove za rad i da njihova jedina briga bude najbolja moguća bazična priprema za sve izazove koji slede. Svi protokoli će na Kopaoniku biti strogo poštovani i kontrolisani jer KK Crvena zvezda mts ima za cilj da ni na jedan način ne ugrozi zdravlje sportista i stručnog štaba'', poručuju iz Zvezde.
-
Baner

Zvezda će narednog meseca početi i sa jakikm proverama u pripremnim mečevima. Crveno-beli će učestvovati na ''Glorija kupu“ u Antaliji, od 8. do 16. Na turniru će učestvovati ekipe: Efesa, Fenerbahčea, Himkija, Turk Telekoma, Galatasaraja, Karšijake i Crvene zvezde.

Odmah zatim, od 16. do 19. septembra Zvezda će učestvovati i na ''Gomeljski kupu''. Tamo će učestvovati ekipe Panatinaikosa, Lokomotive, Crvene zvezde i domaćina turnira moskovskog CSKA.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marecareee
Tuesday, 11.08.2020
14:14
avatar
Alfa grobar
Tuesday, 11.08.2020
16:20

Ponos koji je ugašen

avatar
marecareee
Thursday, 20.08.2020
12:52
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 11.08.2020
13:43

Napre Institucijo.

avatar
Alfa grobar
Tuesday, 11.08.2020
16:21

Institucija koja ne postoji i koja je nekad bila manji klub od Partizana a sada se zove veliki Fmp 2 zahvaljujući sns