Zvezda pita: "Da li treba da se izvinimo što nas je Vujošević šamarao?"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 20.04.2015.
14:34
Izvor: Sportske.net

Povodom incidenta i sukoba u tunelu nakon trijumfa u polufinalnoj seriji oglasio se i KK Crvena zvezda Telekom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Posle trijumfa crveno-belih u hodniku dvorane Pionir došlo je do incidenta kada je trener Partizana Duško Vujošević nasrnuo na, kako poručuju crveno-beli, člana Zvezdine uprave koji je bio prisutan na utakmici.

Trener Partizana se oglasio istakavši da je fizičkim napadom reagovao na psovku, s pretpostavkom da je u pitanju bio jedan od vođa navijača.

Kako bi se sprečile bilo kakve dalje manipulacije i proturanje poluinformacija, ističu na zvaničnom sajtu kluba, povodom celog slučaja oglasio se Miloš Ninković, predsednik KK Crvena zvezda Telekom:

"Čovek koga mediji danas dovode u vezu sa nemilim događajem u hodniku Pionira i na koga je nasrnuo Duško Vujošević je Stevan Sojić, član Skupštine KK Crvena zvezda, a na tu funkciju je izabran još 12.08.2011. godine. Fakultetski je obrazovan, ima diplomu marketing menadžera u sportu, nije osuđivan niti se protiv njega vodi bilo kakav krivični postupak, kako neki mediji to pokušavaju da predstave valjda samo zato što navija i voli Crvenu zvezdu. U halu je došao sa ekipom, kao član rukovodstva kluba.", istakao je Ninković i potom upitao:

"Da li svi treba da se ponašamo kao što je to radio sudija Marko Juras kada ga Vujošević šamarao, a onda mu se ovaj arbitar izvinjivao preko medija? E pa, Duško Vujošević to neće doživeti ni od koga iz Crvene zvezde. Na dalje mahinacije i manipulacije u medijama preko kojih se vrše pokušaju da se skrene tema sa velike pobede i sportskog uspeha koji su igrači i članovi stručnog štaba časno izborili na terenu, Crvena zvezda se više neće oglašavati."

"Svu svoju snagu i energiju usmerićemo u nameri da osvojimo šampionski prsten ABA lige."
, zaključio je Ninković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke