Zvezda ozbiljno oslabljena u finalu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2019.
13:32
Izvor: Sportske.net

Danas je potvrđeno da će u prve dve utakmice sa ekipom Budućnosti crveno-beli ući drastično oslabljeni.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s počeli su sa pripremama za finalnu seriju ABA lige odmah nakon majstorice sa Partizanom.

Pred odlučujući meč sa crno-belima trener Milan Tomić govorio je o kadrovskim problemima i potvrdio da Džo Reglend neće igrati majstoricu, ali nije dao informaciju o tome hoće li biti spreman za eventualno finale.

Sada kada je potvrđeno da će Zvezda igrati za trofej, postavljeno je pitanje da li je Reglend spreman, a odgovor je dao predsednik kluba Nebojša Čović. On je rekao da Reglend neće igrati u Beogradu i da postoji mogućnost da bude spreman za treću utakmicu.

"Reglend je imao intervenciju na kolenu, oporavlja se i videćemo, moguće je za Podgoricu, ali ne možemo da garantujemo jer je to u rukama lekara", kazao je Čović.

Crveno-beli su drugu i treću utakmicu sa Partizanom odigrali bez pomoći Džoa Regledna. Predsednik kluba i sada situaciju ne gleda kroz tamne naočare.

"Zvezda nije jedan igrač, ma ko on bio. Koga ima, dobro je da je tu, koga nema, žao nam je, ali moramo dalje", rekao je Čović.

Gledajući statistiku, jasno je da će Zvezda biti drastično oslabljena jer je Džo Reglend u ABA ligi do sada beležio prosek od 10,6 poena i 5,7 asistencija, ali ostaje nada da će Filip Čović igrati na nivou iz polufinalne serije.

Finalna serija plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde mt:s i Budućnosti Voli startuje 12. aprila u Beogradu. Dva dana kasnije biće odigran drugi meč i ponovo će prednost domaćeg terena imati crveno-beli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mića86
Tuesday, 09.04.2019
17:41

Napred Zvezdo!!!

avatar
tomi selbi
Tuesday, 09.04.2019
14:55

Zvezda ce najvecih problema imati sa Bitadzeom i Erlom Klarkom... Ako to iskontrolise, msm da ima dobre sanse. Ali nikako ne bi smela da izgubi prbu utakmicu, to bi bio kraj.

avatar
Goran_Ilic
Tuesday, 09.04.2019
14:24

Bice gadno ali velika je ZVEZDA!