Zvezda otputovala u Atinu bez trojice igrača

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.09.2019.
15:59
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crveno-beli će narednih dana imati veoma jake provere.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ekspedicija šampiona Srbije i ABA lige danas je otputovala u glavni grad Grčke, gde će narednih dana odigrati tri utakmice u sklopu priprema za novu sezonu.

Sutra je na prigramu prvi meč sa Olimpijakosom, u četvrtak se Zvezda sastaje sa Peristerijem, a za petak je zakazan još jedan meč sa Olimpijakosom.

Trener Milan Tomić za ove mečeve ne može da računa na trojicu igrača koji su ostali u Beogradu. U pitanju su centar Ognjen Kuzmić, koji se i dalje oporavlja od teške saobraćajne nesreće i čeka dozvolu lekara da se priključi treninzima ekipe, zatim kapiten Branko Lazić koji je lakše povređen i krilni centar Mohamed Faje koji je dobio poštedu posle nastupa za reprezentaciju Senegala na Svetskom prvenstvu.

Svi ostali su na okupu, a kako izgleda Zvezdin roster za novu sezonu, možete da pogledate u prilogu.

''Putujemo u Atinu, gde ćemo uostalom i otvoriti novu sezonu Evrolige početkom oktobra. Poslednja je faza priprema i očekuju nas dobre provere, da vidimo gde smo, šta je dobro, šta treba da se koriguje.

Idemo bez Branka Lazića koji ima lakšu povredu i ne želimo ništa da rizikujemo, ostaju i Faje i Kuzmić, svi ostali igrači su spremni.

Biće to dobre, jake utakmice za nas u trenutku kada ulazimo u finiš priprema koje smo počeli podsećam, pre nepunih mesec dana, 19.avgusta okupljanjem u Beogradu.

Takođe, igramo 3 utakmice u 4 dana, što je neki ritam koji nas očekuje u takmičarskoj sezoni koja uskoro počinje", izjavio je trener crveno-belih Milan Tomić, a prenosi klupski sajt.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke