Zvezda opet gazi, navijači već vide osnovu tima za sledeću sezonu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.03.2018.
20:15
Izvor: Sportske.net

Pobeda najbolje leči sve rane, pa i one kakve je Zvezda pretrpela u Barseloni.

Filip Mitrović/Sportske.net
Filip Mitrović/Sportske.net

Povezane vesti

Par dana posle velikog razočaranja zbog poraza u Barseloni, navijači Crvene zvezde ponovo imaju razlog za zadovoljstvo.

Njihovi ljubimci su večeras deklasirali Cibonu sa 107-69 u poslednjem kolu ligaškog dela sezone u ABA ligi, a posebno je impresionirao Dilan Enis šutem za tri poena (7/7).

Ipak, za ulogu MVP-a izborio se Matijas Lesor, sa indeksom 27.

Među brojnim reakcijama na Tviteru primetan je povratak optimizma kada je u pitanju odbrana trona u ABA ligi i domaćem šampionatu, a ima onih koji gledaju i ka sledećoj sezoni.

U prilogu su neki od komentara Zvezdinih pristalica.
-
- - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Monday, 12.03.2018
21:34

zasto konstantno porede gudurica i dobrica? ovi procenti uopste nisu relevantni jer je guduric veliki deo sezone menjao povredjenog jovica i igrao pleja,plus je svaki teza (ili bitan) sut isao njemu,dok dobric mahom igra u ovakvim utakmicama i nabija statistiku,jeste on imao onu seriju kad je u 3 utakmice imao nestvaran procenat za tri ali je on realno limitiran igrac ,ima dobar sut kad je sam i to je to,trudi se i u odbrani i u napadu ali realno nije igrac za top klubove i mozemo samo da sanjamo o obestecenju koje smo uzeli za gudurica...

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 13.03.2018
09:38

Zvezda je inace top EL klub? Reci da je neko limitiran igrac sa sutom za 3 46% je smesno,jos uz sve to je klinac koji ce tek napredovati.

avatar
ddr16
Tuesday, 13.03.2018
19:45

ne,ja i kazem da je on igrac za zvezdu,ali ne za vise od toga,za razliku od gudurica koji igra za fener. druga stvar nije ni mlad toliko ( mlad je sa 18,19 god,a ne sa 24),cak je guduric i mladji od njega,a prosle sezone je bio medju nosiocima zvezde kada je imala jacu ekipu. trece ,guduric ima trenutno bolje procente od dobrica (u evroligi) u sutu za 1,2 i 3,ima vise skokova,asistencija ,cak i ukradenih lopti,a minutaza im je priblizna,sto znaci da je guduric mladji i ima apsolutno bolju statistiku i mnogo veci uticaj na igru,ali ljudi i dalje pricaju o dobricu i uporedjuju ih ,cak daju prednost dobricu pored svega. ja bih voleo da dobric bude najbolji igrac el,jer ga gotivim zbog pozrtvovanja i truda na svakoj utakmici,ali stvarno ne vidim njega kao top igraca i reprezentativca i ne verujem da ce jos nesto ekstremno napredovati...

avatar
Goran_Ilic
Monday, 12.03.2018
21:29

Ja bi od celog naseg tima jedino ostavio Rocestija i Lesora a ostali METLAAA BREE sa sve ALIMPIJEM SILNIM.

avatar
Old_school
Monday, 12.03.2018
21:25

Trazeci dlaku u jajetu, mene i dalje muci sto je Enis doveden kao plej, a covek uzima 20 suteva bez razigravanja ekipe. Za sledecu sezonu ga obavezno ostaviti, ali na dvojci.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 13.03.2018
09:41

Rocesti sa 4 asistencije u proseku je Kris Pol? 😃 jokic igra centra pa ima skoro najvise asistencija u ekipi,shvatite da se igra totalno drugacija kosarka naspram nekih ranijih godina,samo je problem sto mi nemamo taktiku gde ce teoretski doci do izrazaja asitencije Jankovica.