Zvezda održala Skupštinu - Istorijska sezona, zahvalnost državi...

Autor: Darko Mitrović
petak 28.06.2019.
12:57
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda napravila osvrt na proteklu sezonu u kojoj su crveno-beli osvojili Superkup i titulu ABA lige, plasirali se u Evroligu, a onda sve začinili i petom uzastopnom titulom prvaka Srbije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Sve su to razlozi zbog kojih je na sinoćnjoj sednici Skupštine kluba prošla sezona ocenjena kao ''jedna od najuspešnijih u istoriji''.

Detaljne izveštaje podneli su predsednik kluba Nebojša Čović, sportski direktor Nebojša Ilić, direktor Filip Sunturlić, koji su bili vezani za poslovanje i funkcionisanje kluba u celini, kao i života prvog tima i mlađih selekcija.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, sednici je prisustvovao 31 član, uz 4 odsutna predstavnika, koji su ranije zbog poslovnih obaveza opravdali svoj izostanak.

''KK Crvena zvezda mts kao klub koji predstavlja Republiku Srbiju i grad Beograd u svim takmičenjima, ističe zahvalnost na pomoći državi koju je dobio tokom prethodnog perioda.

Kao klub koji dobar deo svojih prihoda ostvaruje i iz svojih izvora, kroz prodaju sezonskih ulaznica, sponzorskih ugovora sa privatnim kompanijama, ali i raznim ostalim klupskim marketinškim  akcijama i aktivnostima, članovi Upravnog odbora KK Crvena zvezda mts takođe su najavili da će preuzeti dodatne korake, i dodatne aktivnosti kako bi Crvena zvezda u organizacionom i finansijskom delu bila spremna  da odgovori na sve izazove koje donosi igranje evroligaške sezone sa preko 80 takmičarskih utakmica'', navodi se na Zvezdinom sajtu.

Na kraju je istaknuto da će tokom narednog meseca KK Crvena zvezda mts održati novu sednicu Skupštine kluba, kao i svih ostalih klupskih organa, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Friday, 28.06.2019
21:36

Тринкикирикијери- узрок пада животног стандарда!

avatar
babaroga
Friday, 28.06.2019
15:34

Sto se spustate na nivo onih? Neka se oni i dalje zahvaljuju, imaju i zasto: 2M potroseno na trenere i halu gde ce da igraju, ej bre! koliko li tek ide za igrace?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 28.06.2019
14:27

Bilo bi korektno i da se klub sa najvecim budzetom u regionu jednom zahvali drzavi.

avatar
Man united
Friday, 28.06.2019
16:02

Добију људи најскупљег тренера и онакав тим. Плус им и дугове избришу. Било би људски да се захвале.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 29.06.2019
04:54

Bilo bi ljudski, ali to se od njih ne moze ocekivati.

avatar
Brajkoo
Friday, 28.06.2019
13:27
avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 28.06.2019
17:47

''zvezda'', zenit i zjelona gora:-D

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 28.06.2019
13:03

Bljutavo do bola mada vi barem imate i znate na cemu se zahvaljujete, onaj kod nas to isto radi za k zdravlja! Ukrali ste dva trofeja!