Zvezda odradila trening u Podgorici posle nenajavljenog ''buđenja''

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.04.2019.
13:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Manje od šest sati ostalo je do početka utakmice u ''Morači'', trećoj u okviru finalne serije plej-ofa ABA lige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde večeras će imati priliku da stave tačku na fenomenalnu sezonu u ABA ligi, osvoje titulu i posle godinu dana pauze izbore povratak u Evroligu.

Crveno-beli su u prve dve utakmice u Beogradu bili dominantni, ubedljivo su savladali Budužnost, pogotovo u drugom meču (107-69), pa mnogi očekuju da se finalna serija okonča već večeras u dvorani ''Morača'' u Podgorici.

Ipak, Zvezda će u odnosu na prethodna dva duela biti dodatno oslabljena, trener Tomić neće moći da računa ni na povređenog Stratosa Perperoglua, uz Džoa Reglenda koji ne igra još od prve polufinalne utakmice protiv Partizana.

S obzirom da je Perperoglu bio najbolji u prethodnoj utakmici, navijaći Budućnosti tu vide izvesnu šansu za svoj tim, naravno uz domaći teren, a tokom noći je grupa pristalica podgoričkog kluba pokušala da izvrši dodatni pritisak na crveno-bele, vatrometom i bukom u blizini hotela u kom su smešteni Zvezdini košarkaši.

Ali, nije to ništa novo, takve stvari su viđene i prošle godine, verujemo da su u Zvezdi na to već navikli, a ekipa Milana Tomića je danas odradila i poslednji trening u dvorani ''Morača'' pred ovu utakmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 17.04.2019
18:14

Ништа не "помага", не брините...

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 17.04.2019
13:58

Sad će Spahija da kritikuje ove fine navijače!