Zvezda od sutra počinje prodaju sezonskih karata uz brojne pogodnosti

Autor: Pavle Knežević
nedelja 02.09.2018.
18:33
Izvor: Sportske.net

Kao i uvek, prednost imaju članovi kluba i raniji vlasnici sezonskih karata.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda u ponedeljak počinje prodaju sezonskih ulaznica, koje će važiti za sve utakmice prvog tima, zatim ženske ekipe i omladinaca.

Šampion Srbije spremio je posebne pogodnosti i za članove kluba "Zvezdaš", kao i za prošlogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica. Prva nedelja prodaje rezervisana je baš za vlasnike sezonskih karata iz prošlih sezona, tako da numerisana mesta neće moći da se kupe u tom periodu, već samo nenumerisana na tribinama i parterima.

Sezonske će se prodavati tokom 30 dana, a članovi kluba "Zvezdaš" imaće pravo na popust od hiljadu dinara. Klub je na svom sajtu objavio da će svi zainteresovani moći da se učlane u taj klub i pre kupovine sezonske i tako ostvare popust. To učlanjivanje će ići na račun Zvezde, odnosno, biće potpuno besplatno za korisnike.

Zvezda je na svom sajtu ostavila detaljno uputstvo sa linkovima kako se može učlaniti u taj KK, a navela je da će članovi sa karticama "Zvezdaš" osnovnog i višeg nivoa (bronzana, srebrna, zlatna, platinasta i dijamantska), koje su pojedinci obezbedili kroz donacije svom klubu.

Svi vlasnici kartica "Zvezdaš" će biti u mogućnosti da na Malom Kalemegdanu personalizuju svoje članske kartice!

Prodaja sezonskih karata i izdavanje članskih karata obavljaće se svakog radnog dana od 10 do 18 sati na Malom Kalemegdanu i subotom od 12 do 18.

Ljubitelji košarke imaju na raspolaganju čitav spektar sezonskih ulaznica po različitim cenama. Najjeftinije su za tribine - 9.000 dinara, a najskuplje u prvom redu počasnog mesta - 121.000 dinara.

Zvezdaši koji nisu iz Beograda moći će ulaznice da kupe na internetu, ali od 10. septembra, odnosno, druge nedelje prodaje.

Godišnje ulaznice za sezonu 2018/2019 će osim gotovinom moći da se kupe platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica Komercijalne banke i banke Inteza, i svih debitnih kartica, biće omogućena kupovina na tri ili šest mesečnih rata.

Ovo su cene sezonskih:

Sezonske kk crvena zvezda cene

Ovo je tlocrt "Pionira":

Sezonske kk crvena zvezda tlocrt

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke