Zvezda od naredne sezone dobija novi izgled?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.04.2017.
19:21
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi dobro informisani izvor, košarkaši Crvene zvezde će naredne takmičarske godine dobiti novi "look".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda mts je i ove sezone nastavila sa sjajnim rezultatima u regionu ali i na evropskoj sceni.

Malo je nedostajalo da se nađu i u Top 8 Evrolige, uprkos tome što su imali daleko manji budžet od svih ostalih rivala, a u regionu su bili potpuno dominantni.

ABA ligu u osvojili sa ukupno dva poraza (liga + plej-of), domogli su se i trofeja u Kupu Radivoja Koraća, a sada su na dobrom putu da odbrane titulu i u domaćem prvenstu.

Sve to uradili su noseći crveno-beli dres koji je dizajnirao proizvođač sportske opreme "Čempion", a kako Dejvid Pik prenosi košarkaši novog/starog šampiona Jadrana od naredne sezone nosiće dres koji će kreirati "Najki".

Prema njegovim saznanjima dogovor između jednog od najpopularnijih svetskih brendova i kluba sa "Malog Kalemegdana" postoji, ali sačekajmo i zvanično saopštenje kluba.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Saturday, 29.04.2017
03:43

Jedva cekam da vidim nove dresove. Nadam se da nece biti kao ovi dzakovi cempionovi.

avatar
Leks Lutor
Friday, 28.04.2017
09:50

1;Radanov,Rakicevic,stranac u nocin2:Lazic, Dzenkins,Gudurcn3:Dangubic,Lazarevic, Bolden i Simonovic 3-4n4:Mitrovic,Bjelican5:Kuzmic, Ostin i Apicntim zanaredn sezonu :)

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 28.04.2017
17:05

Apic (zbog kvaliteta), Lazarevic (takodje zbog kvaliteta), Radanov (zbog stagnacije usled brojnih povreda) i Rakicevic (predispozicije), pa cak i Ostin (neiskustvo i ocajna defanziva), jos uvek nisu kalibar i nisu spremni da se nose sa tezinom naseg dresa u zapazenijim ulogama....

avatar
Leks Lutor
Sunday, 30.04.2017
09:22

Slazem se da s neiskusni ali e ne slazem za Radanova mislim da njemu treba samo da se ne povredjuje i da udje u formu (on jeigrac na isti kalup kao Jovic )A Rakicevic je pokazao vec u aba ligi da je dobar igrac (ali je mnogo teze iskazati se u velikom klubu, kad si sopreman za zvezdu spreman si za nba)i u tandemu Rakicevic,Radanov na bekovima niko ne bi mogo da prodje jedan 202 drugi 204 cm

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 27.04.2017
21:18

To me opet podseti na onu dobru: Ameri, Rusi, Arapi, Kinezi..svi nas finansiraju, Zvezda svakim danom sve jaca, pozdrav od Zvezdinih navijaca ;)