Zvezda o sudijama za derbi: "Oni su narušavali integritet lige, pratimo razvoj situacije"

Autor: Pavle Knežević
petak 22.03.2019.
12:13
Izvor: Sportske.net

Zvezdi se ne sviđa što će utakmicu protiv Partizana suditi dvojica od trojice sudija koji su sudili treću utakmicu prošlogodišnjeg finala plej-ofa.

aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna
aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra počinje plej-of ABA lige protiv Partizana, ali klub prati i situaciju oko sudija, jer ne želi da joj sude Damir Javor i Tomislav Hordov.

Novinari su danas trenera Milana Tomića na konferenciji za novinare pitali o tome što se najavljuje da će utakmicu suditi ova dvojica sudija, ali je reč umesto trenera preuzeo portparol kluba Igor Vujičin.

"Mi imamo slične informacije, ali samo na bazi pretpostavki, takođe sa foruma i društvenih mreža. Ta dvojica sudija su prošle godine u finalu ABA lige narušila integritet lige. Pratimo razvoj situacije, a poziva i navijače da prate razvoj situacije.

Ako i dobijemo zvanični podatak, onda ćemo na to i reagovati. Ako je to tačno, onda su to dvojica od trojice sudija koji su sudili treću utakmicu, u Podgorici u kojoj je bilo svega osim košarke", rekao je Vujičin.

Na sajtu ABA lige u najavi piše da će utakmicu suditi sudije Belošević, Javor i Hordov, tako da ostaje da vidimo da li će se Zvezda ponovo oglašavati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 22.03.2019
15:11

"Novinari su danas trenera Milana Tomića na konferenciji za novinare pitali o tome što se najavljuje da će utakmicu suditi ova dvojica sudija, ali je reč umesto trenera preuzeo portparol kluba Igor Vujičin."

De ti je obraz Tomicu?

avatar
cupavci
Friday, 22.03.2019
14:13

Vrse pritisak a nije ni krenula tekma.

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 22.03.2019
14:13

Ovaj prvi je veći problem....

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 22.03.2019
13:22

Boze sta su postali ljudi...Cutite i igrajte kosarku.