Zvezda: "Nismo provocirali, dobili upaljač u glavu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.11.2017.
09:26
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion regionalne ABA lige najavio reakciju nakon incidenta koji se dogodio tokom jučerašnje utakmice sa Partizanom u hali "Aleksandar Nikolić".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s oglasio se povodom incidenta koji se dogodio tokom sinoćne utakmice i najavio da će već danas uslediti zvanična reakcija.

Na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda mt:s navodi se da je trener Dušan Alimpijević lakše povređen nakon što je pogođen tvrdim predmetom u glavu.

Crveno-beli navode da su već pogledali video materijal i utvrdili da je sudija Milivoje Jovčić uzeo predmet kojim je pogođen trener Crvene zvezde mt:s.

"Već danas klub će zatražiti zvaničan izveštaj sa utakmice, kako bi se videlo da li su sudija Jovčić i delegat Krneta uneli u zapisnik ovaj događaj, kao i 'kišu' predmeta koja je uletela na teren prema igračima Crvene zvezde mt:s", navodi se na sajtu šampiona Srbije i ABA lige.

Navijači Partizana sinoć su u više navrata, revoltirani pojedinim sudijskim odlukama, na teren ubacivali različite predmete. Zvezda navodi da niko od igrača ili članova stručnog štaba nije provocirao pristalice domaće ekipe.

"KK Crvena zvezda mt:s upozorava da igrači i stručni štab ni jednim gestom nisu provocirali navijače protivničkog tima. Međutim, to izgleda nije dovoljno da se izbegne ubacivanje brojnih predmeta u teren i konstantno verbalno vređanje na utakmici", stoji još na sajtu crveno-belih.

Utakmica 7. kola regionalne ABA lige između Partizana NIS i Crvene zvezde mt:s odigrana je u ponedeljak uveče a pobedu je slavila gostujuća ekipa rezultatom 100:84.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ludjak
Tuesday, 07.11.2017
15:07

gadjane su sudije ne igraci....

avatar
Raky_b
Tuesday, 07.11.2017
12:44

kako nisu provocirali kada su uzeli ime i dres naseg najveceg konkurenta...da ste dosli kao FMP, ne bi vam ni dlaka sa glave falila

avatar
Predrag Matić
Tuesday, 07.11.2017
11:05

#ZATVARAJ #GASI

avatar
Zlato
Tuesday, 07.11.2017
10:41

Moraju da ga gadjaju jer ih dere sa svakim timom ali treba da se naviknu jer ima samo 31 godinu I ima jos da ih dere.

avatar
DR DRE
Tuesday, 07.11.2017
10:38

Nije nam ovo trebalo, nije u redu...