Zvezda: ''Neviđeni doživljaj, 'Štark Arena' ostala bez daha!''

Autor: Darko Mitrović
petak 11.10.2019.
21:18
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crveno-beli mogu da budu ponosni na svaki deo sinoćnjeg spektakla u našoj najvećoj dvorani.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Naravno, najvažnija je pobeda koju su potpuno zasluženo, boljom igrom tokom čitavog meča ostvarili košarkaši Crvene zvezde nad Fenerbahčeom (68:56) u drugom kolu Evrolige, ali sve ovo bilo je praćeno i novim vizuelnim rešenjima u kojima su sinoć Zvezdini navijači prvi put mogli da uživaju.

Tim povodom Zvezda se oglasila i na klupskom sajtu, ponosno opisujući atmosferu pred sam početak meča, kada su se u dvorani utišala svetla...

''KK Crvena zvezda mts priredio je svojim navijačima spektakularnu najavu utakmice sa do sada neviđenim audio i vizuelnim doživljajem.

KK Crvena zvezda mts najavio je uoči utakmice nešto do sada neviđeno na ovim prostorima i to ostvario. Menadžment kluba pobrinuo se da uoči utakmice 'Štark arena' dobije potpuno novi izgled. Kada su se utišala svetla, čula se samo grmljavina navijača, a onda su redom krenuli da izlaze crveno-beli...

Prvi je na teren istrčao kapiten Branko Lazić, kako i dolikuje, a grb na centru poprimio je fenomenalne efekte, a pored njega izašla je slika kapitena sa imenom i brojem. 'Štark Arena' ostala je bez daha, dok su se ređali prvotimci Crvene zvezde, sevali su blicevi sa svih strana.

Ambijent u hali se dodatno podgrejao, a atmosfera doživela usijanje kada je predstavljen na spektakularan način i trener Milan Tomić. Nakon toga usledila je popularna Aida i prvo sudijsko podbacivanje.

Bio je to spektakl koji će se prepričavati. Jedinstven video i audio doživljaj za sve ljubitelje crveno-belih boja kojih je u dvorani bilo čak 16.879.

Evroligo, dobrodošla nazad u Beograd!'',
poručuju iz Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirčeta
Saturday, 12.10.2019
11:54

Štaa će panteri, moraju da hvale sami sebe kad ih niko ne hvali, a i nema za šta.

avatar
Mirčeta
Saturday, 12.10.2019
11:51

Atmosfera - bulja.

avatar
Nerealno realan
Friday, 11.10.2019
21:36

Cula se samo grmljavina navijaca kako onako gromoglasno j..u majku jednom od najtrofejnijih i najboljih srpskih trenera ikada! Takodje, cula se grmljavina navijaca kako prozivaju jednog od njihovih najboljih igraca kome su svi skandirali samo koju godinu ranije. A zasto to sve? Zato sto to nisu pravi navijaci koji navijaju za svoj klub nego poslusnici rezima! I isprani mozgovi.. Sram da vas bude zvezdini navijaci!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 13.10.2019
12:47

"Послушници режима"- рече присталица клуба којег тај исти режим обилним финансијским инјекцијама одржава у животу. Мука је то, буџет неограничен- резултата нема. Тринкикирикијери- узрок пада животног стандарда!