Zvezda neće prihvatiti kaznu zbog ''Grobara''!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.06.2016.
14:21
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

U Crvenoj zvezdi se unapred oglasili u iščekivanju reakcije iz KLS.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Dan posle više nego ubedljive pobede nad Partizanom na startu finalne serije plej-ofa, Crvena zvezda Telekom se oglasila zvaničnim saopštenjem u vezi sa organizacijom sinoćnjeg meča.

Crveno-beli su izrazili zahvalnost navijačima i policiji, ali i uputili apel svojim pristalicama da i u drugoj utakmici sportski bodre svoje ljubimce.

Istovremeno, Zvezda upozorava nadležne u KLS da ''neće prihvatiti'' nikakvu kaznu zbog baklji i petardi koje su bacili navijalči Partizana.

Zvezdino saopštenje prenosimo u celini.

''KK Crvena zvezda Telekom organizovala je prvi meč finalne serije plej ofa KLS bez incidenata. Zahvalnost navijačima i policiji, apel simpatizerima crveno-belih da sportski navijaju i u drugoj utakmici. Klub ne želi i neće snositi posledice za upaljene baklje i bačene petarde na tribini D.

Zbog svega toga, KK Crvena zvezda Telekom želi da se zahvali svojim navijačima koji su uvažili apel kluba da mečevi finala proteknu u sportskom tonu, ali predstavnicima Policije koji su uložili izuzetan napor kako bi obezbedili tribine, ali i prostor oko dvorane 'Aleksandar Nikolić', kako bi u prvom planu bio sport i košarkaška utakmica.

Istovremeno, KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da neće preuzeti odgovornost niti prihvatiti bilo kakvu kaznu od strane KLS, kao organizator utakmice za upaljene baklje i bačene petarde koje su došle sa tribine D, na kojoj su bili smešteni navijači Partizan NIS-a.

Po propozicijama takmičenja, ali i u dogovoru sa Policijom, nakon razmene 400 ulaznica, predstavnik gostujućeg tima uz potpis i uvid u lična dokumenta, preuzieo je ulaznice, samim tim i odgovornost za postupke navijača KK Partizan NIS.

KK Crvena zvezda Telekom još jednom apeluje na svoje pristalice koje će se naći u dvorani 'Aleksandar Nikolić' na drugoj utakmici finala u nedelju 05.06.2016. u 21 sat, da sportski bodre crveno-bele i pomognu im da dođu do još jedne pobede na putu ka odbrani titule''
, navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Saturday, 04.06.2016
15:35

Neverovatno koliko smo jedan profesionalan i odlicno sredjen klub. Poslujemo i ponasamo se kao da smo neki klub sa zapada a ne iz jadne Srbije.