Zvezda ne staje, još jedan potpis!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.06.2019.
15:01
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Još malo, pa cela petorka!

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Posle Bilija Berona, Branka Lazića i Filipa Čovića, Crvena zvezda je danas produžila saradnju sa još jednim aktuelnim prvotimcem.

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, krilni centar Boriša Simanić, produžio je ugovor na još jednu sezonu i u Zvezdi će ostati najmanje još dve godine, do leta 2021!

''Novim potpisom ugovora, KK Crvena zvezda mts nastavlja sa tendencijom da sačuva nukleus tima koji je izneo veliki teret u sezoni 2018-2019 i doneo klubu tri trofeja u upravo završenoj sezoni'', poručuju iz Zvezde.

Dvadesetjednogodišnji Simanić je član Zvezde od 2013. godine, kada je kao tinejdžer stigao iz Ljubovije. Proteklih godina je uporedo sa nastupima u Zvezdinoj juniorskoj selekciji u koju je stigao kao jedan od najtalentovanijih igrača Evrope u svom godištu nastupao i za prvi tim FMP-a, gde je sakupljao neophodno iskustvo.

U minuloj sezoni je pokazao da je konačno sazreo za najveće domete sa Crvenom zvezdom. Odigrao je svih 30 mečeva u prošloj sezoni, a bio je i važan deo ekipe koja je nastupala u Superligi Srbije, kao i u Evrokupu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Wednesday, 26.06.2019
19:23

Bravo! Imali smo srecu sto se neko upecao na udicu zvanu Jankovic, samo bi gusio ovog vanserijskog talenta. Ocekujem da naredne sezone pokaze zasto je to.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 26.06.2019
18:29

Bravo Borisaaaa!!!