Zvezda ne staje, dovodi i još jednog Francuza?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.07.2018.
18:59
Izvor: Sportske.net

Posle zatijša, prava ofanziva Zvezde u prelaznom roku.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Gde je stao Partizan, nastavila je Zvezda ovog leta.

Podsetimo, crno-beli su prvi povukli značajne poteze u prelaznom roku, doveli Alekseja Nikolića, Markusa Pejdža, Radeta Zagorca, sa Marinkovićem i Veličkovićem je dogovoren nastavak saradnje, a za to vreme šampion Srbije se nekako pritajio, spremajući izbor novog trenera.

A kada je novi šef struke Milan Tomić i zvanično promovisan, pojačanja su počela da stižu jedno za drugim - najpre Bili Beron, pa Dušan Ristić, a danas i Maik Cirbes.

Tu se Zvezda neće zaustaviti, a nove informacije na ovu temu stižu iz Grčke.

Naime, tamošnji ''Sport24.gr'' prenosi svoja saznanja da je Zvezda zainteresovana za košarkaša Olimpijakosa, francuskog internacionalca Kima Tilija.

Ovaj momak ima 30 godina, tokom karijere je branio i boje Baskonije, Mursije i ASVEL-a, a u prilog njegovom mogućem transferu u Crvenu zvezdu navodi se i to što ga novi trener srpskog šampiona Milan Tomić odlično poznaje, pa je navodno baš on i inicirao kontakte sa Tilijem, koji je visok 211 cm i koji igra na pozicijama 4 i 5.

Ono što je prošle godine bio problem kod njega, to je povreda koja ga je izvesno vreme odvojila od terena, pa je u  Evroligi odigrao samo deset utakmica i beležio prosečno 3.8 poena, kao i 2.4 skokova.

Podsetimo, Zvezda u svojim redovima već ima jednog Francuza, Matijasa Lesora, za koga je navodno bio zainteresovan upravo Olimpijakos i pitanje je da li će on ostati u Beogradu i sledeće sezone.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 18.07.2018
02:21

Ne znam kako odbranu igra ali u napadu je odličan. Jako pokretljiv, strašno skočan, igra licem i dosta brz i visok šut. Vidim, biće jako atletska Zvezda i ako smo uboli sa trenerom, vraćamo se mi dogodine u Evroligu. Nadam se da će Zvezda dati jednog našeg reprezentativca, ne bih da sve što valja budu stranci, da se poradi ozbiljno sa mladim igračima. Dobrić bi konačno mogao da dobije veću minutažu i nadam se da pokaže ozbiljan napredak. Janković isto, mnogo je borben i hrabar. Davidovac jako čudan igrač, ne znam šta da mislim o njemu, hladan k'o nekad Topić. Lesora i Feldina se rešiti kako znamo.

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 17.07.2018
20:00

nidama zaplejaobavezno ,lesor nije potreban

avatar
Silent
Tuesday, 17.07.2018
19:32

Bogami bice ovo strasan tim

avatar
mm20
Tuesday, 17.07.2018
19:23

Koliko ja vidim, mi cemo fizicki biti jako,jako dominantna ekipa. A i na stranu sve, al da se Buducnost otrese u obe utakmice,pod obavezno.

avatar
indosrbija
Wednesday, 18.07.2018
10:18

tako ce i da bude jer coki niti zaboravlja niti prasta