Zvezda našla zamenu za Radonju, ali...

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.07.2017.
13:28
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s uspostavio je kontakt sa čovekom koji obavlja ulogu prvog pomoćnika u Olimpijakosu.

Epa/Manuel Bruque
Epa/Manuel Bruque

Povezane vesti

Šampion Srbije i regionalne košarkaške lige krenuo je u potragu za novim šefom stručnog štaba nakon što je Dejan Radonjić odlučio da "podigne sidro".

Odmah nakon rastanka sa Radonjićem počele su da kruže priče oko toga koga bi Crvena zvezda mt:s mogla da angažuje kao njegovog naslednika.

Prva opcija navodno je bio Svetislav Pešić, ali je Kari demantovao da se vraća na klupu Crvene zvezde mt:s.

Novosti danas stižu iz Grčke, portal "Sport24" piše da je Crvena zvezda mt:s uspostavila kontakt sa Milanom Tomićem, pomoćnim trenerom Olimpijakosa.

Pomoćnik Janisa Sfaropulosa ipak neće moći da odgovori pozitivno na Zvezdinu ponudu, pošto je ugovorom vezan za Olimpijakos i dogovor je da i narednu sezonu provede u klubu iz Pireja.

Beogradski crveno-beli imaju još opcija, videćemo kako će se priča razvijati dalje, a za sada možemo da kažemo da Svetislav Pešić i Milan Tomić ispadaju iz "kombinacije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 18.07.2017
15:17

Nije lud da napusti sigurnu dugogodišnju platu za Čokijeva izživljavanja i neizvesnost.

avatar
Čeki
Tuesday, 18.07.2017
16:16

A i vi ste se izivljavali 13 god. sa sve Duletom na celu.

avatar
Dolina cupova
Thursday, 20.07.2017
18:40

Idi na google, pogledaj kosarkasku ligu srbije 2010-11...

avatar
Dolina cupova
Thursday, 20.07.2017
18:09

Bolje da mi nisi odgovarao...i radnicki basket je samo promenio ime...

avatar
Čeki
Thursday, 20.07.2017
15:55

Dolina cupova sto izvrces moje reci kad ni sam pojma nemas. Kako kad FMP nije postojao ni u jednom takmicenju, nego je morao da se ugasi Radnicki basket da bi se FMP vratio? Pokusavas da izvuces nesto sto i sam znas da nije istina.

avatar
Dolina cupova
Thursday, 20.07.2017
15:48

Svaka cast! Pripojeno lice nestaje, a ono kome je pripojeno ostaje! Pogodio si pravo u centar, samo ti nikako da shvatis da je Crvena Zvezda bila pripojeno lice i kao takva nestala, a da je ostalo lice kome je ista pripojena! Ako se secas igraci FMP nisu potpisivali ugovore za razliku od igraca Crvene Zvezde koji su morali nove jer ih nisu imali sa novim klubom! Bravo majstore!

avatar
Čeki
Wednesday, 19.07.2017
00:28

svojnasvome dalje mi i dalje postojimo jer smo iskoristili pripajanje koje spada u gradjansko pravo. U pripajanju pripojeno lice nestaje (FMP) a ono kojem je pripojeno ostaje (Zvezda) i sva prava i obaveze pripadaju onom koji je ostao. Kako nikako ne zelite da shvatite to.

avatar
Čeki
Wednesday, 19.07.2017
00:26

svojnasvome kako niste kad vas je i Dacic vodio i Tadic bio predsednik? Zaboravljate dosta kad ste vi u pitanju.

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 18.07.2017
23:17

Zapravo nije otisao zbog toga, vec sto je vec jako dugo teska finansijska situacija, godinama prakticno, i radio je u veoma teskim uslovima...nije zeleo da nastavi, a pritom stanje je jos teze zbog nekih sukoba unutar i izvan kluba, i on nema tu nikakve veze, ali ekipa pati i sam klub trpi zbog tog tihog rata odredjenih njuski...

avatar
bokibole
Tuesday, 18.07.2017
18:44

cudesno dobri i nadasve posteni navijacu partizana-pogledaj vesti od pre par dana kako vas trenerski mag gospodin covek dusko vujosevic tuzi partizan za dugovanja,pa onda napisi koju o tome kako covic(ili ti coki kako ga ti tako bajno i pun smelosti i optimizma nazivas)neplaca trenere ili se izivljava nad njima.nI jos nesto-taj isti Radonjic je preziveo sve i svasta-od omalovazavanja i pljuvanja u pocetku do zahvaljivanja sada kada je resio da je zavrsio svoju misiju u CRVENOJ ZVEZDI(da u CRVENOJ ZVEZDI ili kako svetski poznati kosarkaski novinar tegeltija kaze Crvena Zvezda mts,a to sto je patrizan prvo bio igokea-patlidzan(ups,slucajno)a od ovog leta uz mucenog mutu nikolica ce biti i dinamik-partizan necu ni zapocinjem temu.nPametnom dosta,mozda i previse.Cao,zdravo.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 18.07.2017
18:35

Al nismo ajcili narodni novac niti smo se bavili prevarama kojima se vi bavite a nismo ni podrzavali razne timove nego samo jedan...

avatar
indija durot
Tuesday, 18.07.2017
14:29

Da mi je samo znati ko pusta ove buve..