Zvezda na PAO u ''Pioniru''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.03.2015.
10:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako sada stvari stoje, u Crvenoj zvezdi Telekom su blizu odluke da meč polednjeg kola Top faze Evrolige odigraju u ''Pioniru'', umesto u ''Kombank Areni''.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Posle poraza od Barselone u prošlom kolu Evrolige, postalo je jasno da od Zvezdinog plasmana među osam najboljih ekipa u Evroligi najverovatnije neće biti ništa.

Naravno, Zvezda je već ostvarila ogroman uspeh u tekućoj evroligaškoj sezoni, ali prema poslednjim informacijama, poslednja tri kola Top 16 faze  će crveno-beli pokušati da na najbolji način iskoriste za pripremu borbe sa Partizanom u polufinalu plej-ofa ABA lige.

S tim u vezi se u Zvezdi razmišlja i o odigravanju meča poslednjeg kola protiv Panatinaikosa u ''Pioniru'', što bi bio i još jedan od koraka kojim bi se Radonjićev tim spremao za duele sa Partizanom.

Ipak, tek se očekuje zvanična informacija iz kluba na tu temu, a ono što je još važnije, crveno-belima je prevashodni cilj da u plej-of ABA lige uđu kompletni, sa Brankom Lazićem u sastavu.

Pouzdani bek Crvene zvezde Telekom će tokom ove nedelje da se vrati u trenažni proces i po svemu sudeći za njega povreda postaje prošlost.

Podsetimo, polufinalna serija plej-ofa u ABA ligi počinje 14. aprila, do kada će Zvezda završiti sa obevazama u Top 16 fazi Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke