Zvezda lako sa Borcem, Lesor najefikasniji

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.09.2017.
20:22
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaši Crvene zvezde mt:s slavili u još jednoj proveri pred start nove sezone.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s zabeležili su novu pobedu u pripremnom periodu, pošto su danas pobedili čačanski Borac sa 81:56 (16:18, 21:18, 21:11, 23:9).

U utakmici koja je odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić" bez prisustva publike, najefikasniji kod crveno-belih bio je Matias Lesor sa 20 postignutih poena.

Trener Dušan Alimpijević iskoristio je i ovaj meč da isproba više taktičkih varijanti, ali i ukaže šansu svim igračima, nakon izuzetno jake provera sa ruskim Zenitom.

U ovom meču zbog lakših povreda nisu igrali Dobrić i Lazarević, objavljeno je na klupskom sajtu.

U narednoj proveri košarkaši Zvezde sastaju sa turskim prvoligašem Jesilgiresunom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Wednesday, 06.09.2017
21:56

нема потпуног текста са појединачним учинком. Поново нема Симанића нигде. Уништи му каријеру човке и то га вратио са границе да би га уништио.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 06.09.2017
22:09

Uveliko vec igra u FMP-u, ali toliko ti pratis kosarku. Bitno je da ti prozivas na svakom komentaru.

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 07.09.2017
14:39

Tu godinu pauze Borisa je mogao da iskoristi da radi individualno i da spreman doceka ovo leto a on prema nekim ingormacijama ne moze da izdrzi intezitet treninga! Pazi ti to, profesionalni sportista ima 3% masnoce u telu i ne moze da izgura regularan trening, pa kako onda da igra? Guduric je igrao u FMP-u pa je sada u Feneru i sta je tu problem? Godinu dana je Simanic imao da se sprema polako i bez pritiska, sa mnogo boljim strucnjacima nego sto bi to bio slucaj u FMP-u. Kad sam je pricao da je nespreman i da ima mnogo vecih talenata od njega ovde me ljudi napadaju a ne znaju da on nema telo prfi sportiste. Zvezda jeste ispustila par igraca (Rebic, Tejic, Cvetkovic) ali je reprezentaciju pomogla sa Jovicem, Kalinom, Bobijem, Micicem, Stimcem, Simonom, Kuzom itd. Svi oni su posle Zvezde otisli u reprezentaciju bolji i kasnije zaboli jake ugovore i svi su oni u reprezentaciji bili bolji nakon igara u Zvezdi. Guduric je imao dobre radne navike i izborio se za mesto u prvom timu, Borisa te navike nema i zbog toga ce mu propasti jos jedna godina, ima tu krivice i sistema ali to je sistem Radonjica a ne Covketa, taj sistem se vec menja jer kao sto vidis dovedeni su mladi igraci u Zvezdu (Radicevic,Jankovic, Jovanovic).

avatar
mosala1983
Thursday, 07.09.2017
06:28

Сигурно си у праву за тај податак да игра у фмп, знам дА је у претходна два меча.био у протоколу без минутаже, али управо је и то поента. Доведеш момка који није спреман да игра за звезду јер се јури титула по сваку цену дечко преседи целу сезону практично изгуби годину која је важна за развој, а наредне сезоне га врате у мањи клуб да се кали. То је човкетова логика са младим талентованим играчима дуго од Муслија Јеремића итд. Тако се стварају полупроизводи јер најталентованија деца код човкета изгубе целу годину у развоју.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 06.09.2017
21:15

Radicevic ce biti veliko pojacanje. Sjajan kosarkas, danas je 11 asistencija imao. Ocekujem da sledece sezone bude prvi plej.

avatar
Saša Ilić
Wednesday, 06.09.2017
21:05

Od Rakićevića se najviše očekuje ove sezone baš je napredoavo.Biće nosioc igre očekujem i da bude zamenik kapitena.

avatar
CZYNWA
Thursday, 07.09.2017
00:08

Ozbiljan li si ? Ako si zamijenio Radicevica i Rakicevica mogu i da razumijem. Zamjenik je Milko Bjelica, tu nema dileme.

avatar
Saša Ilić
Friday, 08.09.2017
10:47

Sarkastičan sam zato što je odabrao zvezdu a cela srbija znala da ne može da igra.Da je ostao u Partizanu kad je već potpisao i uzeo pare sad bi bio možda i u prvoj petorsi.Ovako je izgubio godinu dana sad će verovatno da se vuče po pozajmicama itd.Partizan će ove sezone da napravi simpatičan tim i tu bi za njega bilo sigurno mesta kod Mute,igrao bi evrokup i napredovao, u zvezdi mu sledi još jedna sezona mahanja peskirom.