Zvezda krenula u Izrael bez treninga i Antića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.01.2018.
15:01
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Ekspedicija KK Crvena zvezda mt:s zaputila se u Tel Aviv manje od 15 časova nakon duela sa Himkijem. Vremena za trening nije bilo, Pero Antić ostao u Beogradu.

Epa/JuanJo Martin
Epa/JuanJo Martin

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s sinoć su u Beogradu odmerili snage sa moskovskim Himskijem u okviru 18. kola Evrolige, a već sutra izabranike Dušana Alimpijevića očekuje novo iskušenje.

Crveno-beli su manje od 15 časova nakon meča sa Himkijem seli u avion i krenuli za Tel Aviv na utakmicu sa Makabijem. Zvezda će u Tel Avivu biti oslabljenja jer na put nije krenuo Pero Antić.

"Idemo na Makabi bez treninga i bez Pere Antića, sa još nekoliko sitnih povreda igrača o čijem učešću na meču ćemo odlučiti na sam dan utakmice. To ne znači da tamo idemo bez želje da napravimo dobar rezultat, ali sve što radimo u Evroligi je izvanredna priprema za izazove koji nas dalje očekuju", kazao je trener Dušan Alimpijević.

Prvi međusobni susret dva tima ove sezone pripao je crveno-belima. Situacija je sada nešto drugačija i ne može se reći da u sutrašnjoj utakmici postoji favorit.

"Makabi je ekipa koja igra dobro, bolje nego prethodne sezone. Cilj im je plasman u Top 8, a koliko o utakmici sa Crvenom zvezdom ozbiljno razmišljaju govore i njihove izjave da su neke igrače planski odmarali na utakmici u Pireju", istakao je strateg Crvene zvezde mt:s.

Izuzetno naporan mini-ciklus za crveno-bele završava se u Tel Avivu. Utakmica sa Makabijem zakazana za četvrtak od 20 časova i pet minuta, a direktan prenos obezbeđen je na TV Sport Klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Wednesday, 17.01.2018
16:30

Ne znam sta je sa Anticem ali covek je u poslednje vreme totalno beskoristan na terenu.