Zvezda: "Karte za finale samo u paketu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2019.
14:41
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s saopštio je da će prodaja karata za prve dve finalne utakmice plej-ofa ABA lige početi u sredu.

aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s
aba-liga.com/Crvena zvezda mt:s

Povezane vesti

Finalna serija plej-ofa ABA lige startuje 12. aprila u Beogradu. Aktuelni šampion biće gost u prva dva susreta, baš kao i prošle sezone, a Crvena zvezda mt:s spremno dočekuje utakmice u hali "Aleksandar Nikolić".

Šampion Srbije zahvalio se danas republici Srbiji, gradu Beogradu, te FS Srbije i RS Srbije na razumevanju koje su pokazali kako bi Zvezda obe utakmice odigrala u hali "Aleksandar Nikolić".

Danas je sa Malog Kalemegdana saopšteno da će karte za prve dve utakmice finalne serije biti puštene u prodaju u sredu (10. april), a moći će da se kupe u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i SD Crvena zvezda u ulici Ljutice Bogdana.

Navijači su obavešteni da će ulaznice za prve dve utakmice moći da se kupe isključivo u paketu, ali su najavljene veoma popularne cene.

Tako će karte za prve dve utakmice finalne serije moći da se kupe u paketu po ceni od 500 do 9.000 dinara.

Najjeftiniji su paketi za tribine (500 rsd) i partere (800 rsd), a najskuplja su počasna mesta (od 3.000 do 9.000 rsd).

Navijačima Budućnosti ulazak u halu neće biti dozvoljen, a iz Zvezde za kraj šalju važnu poruku svojim pristalicama: "Neka dvorana cela, ponovo, bude crveno-bela! Jer sa vama se može sve što se poželi!"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke