Zvezda između pakla i raja, da li je večeras utakmica sezone?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 10.02.2020.
10:35
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda mts večeras igra jednu od najbitnijih utakmica u sezoni ABA lige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan i Budućnost su praktično nedostižni na tabeli i oni će se boriti za prvo mesto, dok se ostali učesnici traže za plej-of. Cedevita Olimpija, Crvena zvezda mts, Primorska i Mornar su ekipe koje će se boriti za dva dodatna mesta.

Primorska je porazom u Železniku sebi smanjila znatno šanse da se domogne plej-ofa, a Mornar je taj koji čeka iz prikrajka. Mornar svoju šansu vidi upravo u večerašnjem meču protiv direktnog protivnika za plej-of, Crvene zvezde mts.

Zvezda je na 12-6, Mornar ima 11-7 i pobedom bi se izjednačio sa Zvezdom na četvrtom mestu, s tim što će se gledati prvo međusobni susret ove dve ekipe ukoliko na kraju budu imale istovetan skor pobeda i poraza. Ono što je sjajno za Zvezdu jeste ona pobeda nad Baranima u Beogradu od 23 poena razlike, veliki je to plus za tim Dragana Šakote koji igra sve bolje u ABA ligi.

Evo i rasporeda za Zvezdu i Mornar do kraja sezone ABA lige.

Zvezda - Cedevita Olimpija (D), FMP (G), Zadar (D)
Mornar - Budućnost (G), Krka (D), Mega (G)

Dakle, Zvezda bi večerašnjim porazom mogla dobro da zakomplikuje situaciju, a pobeda bi značila da je praktično obezbedila učešće u plej-ofu.

Zbog toga košarkaši Zvezde ovaj meč moraju shvatiti kao utakmicu sezone...

Utakmica počinje u 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Monday, 10.02.2020
19:24

Gledam prvih 10 minuta sta da vam kaze, umorni su momci, lagano mozda ce da bude bolje, jer nema ni energije ni snage, ni svezine to se vidi jasno. Mislim da sad ovi iz bara imaju sanse da nas dotuku ali samo da ne izgubimo vecom razlikom nego u Bg sto smo ih dobili. Perperoglu potpuno izgubljen, Kuzma mi bas izgleda lose sa zdravlje bled je brate me isplasi kad ga gledam, za Lazu, kao obicno nista novo, Djenka, Kuridza, Beron ko uplaseni, zaista ne znam ali valjda ce da bude bolje, eto sad zamislite slobodno bacanje, obe promasuje Sehovic ni jedan nas igrac ne trci nego gledaju i hladno doijemo tri poena, pa jos tri i trenutno 28 12, ne pise nam se lepo, samo da ne popijemo neku katastrofu jer sve mi lici da ka tome ide!

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 10.02.2020
13:34

Izgubite i budite cetvrti! Hajde da im srusimo te milione vec u polufinalu!

avatar
ariton
Tuesday, 11.02.2020
11:06

Rece navijac bez kluba i osta ziv .