Zvezda izdala saopštenje: "Više nećemo da ćutimo!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.02.2017.
17:20
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Nepunih 24 časa nakon derbija sa Partizanom sa Malog Kalemegdana stiglo je zvanično saopštenje za javnost.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s oglasio se u ponedeljak popodne zvaničnim saopštenjem za javnost povodom dešavanja na jučerašnjem gradskom derbiju odigranom u okviru 21. kola ABA lige.

Sa Malog Kalemegdana oglasili su se "nakon detaljne analize utakmice 21. kola ABA lige", uz poruku da je u Zvezdi "vide kao odličan povod da se pokrenu brojna pitanja"!

Saopštenje košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s prenosimo u celini:

"KK Crvena zvezda mts obraća se javnosti nakon detaljne analize utakmice 21. kola ABA lige koju vidi kao odličan povod da pokrene brojna pitanja, na koja kao predvodnik regionalne i srpske košarke – više neće da ćuti!

Razlog za obraćanje javnosti nije bilo kakav ishod jedne utakmice, ma kako se ona završila, i posebno što ne utiče na naše sportske ambicije i ciljeve, već ono što se na njoj dešavalo i što više ne predstavlja ni trunku sporta!

Igrači i malobrojna delegacija KK Crvena zvezda mts osećali su se i dočekani su u svom gradu, u svojoj zemlji, u dvorani u kojoj treniraju i igraju svoje utakmice, kao da su u ratnoj zoni? I to je prava sramota na koju ne želimo da se oglušimo niti da je više pripisujemo nekakvoj 'atmosferi, žaru borbe...' ili ko zna kojim terminima. kojima će se samozvani ideolozi služiti objašnjavajući nam da je 'sve to normalno' ili da pokušavamo da objasnimo poraz koji za nas nema nikakve posledice. Baš zato postavljamo pitanje i upozoravamo – 'šta nas očekuje u važnijim utakmicama od ove'?

Tokom nedeljne utakmice osim verbalnih najprimitivnijih uvreda, naš prvi tim gotovo ni jedan tajm aut nije mogao da održi normalno, od kiše projektila kojom su pogađani trener, igrači, tim menadžer, lekar..., a tokom utakmice je na teren palo više desetina upaljača, flaše, kovani novac... Nikome nije palo na pamet da makar pokuša da zaustavi ovaj svojevrsni linč? Ovaj 'performans' smo već gledali, ali više nećemo, niti želimo da se spremamo za svojevrsni revanš te vrste, kada budemo organizovali utakmicu kao domaćini, jer onda to više nije sport!

Posebno porazno za košarku u Srbiji i regionu je da je jedan klub i dalje u jednoj stvari ubedljivo prvi, a to su kazne i incidentne situacije – osim časnih izuzetaka, većina je na tribinama kako bi vređala protivnika, a ne da bi bodrila svoj tim? Ta lažna 'kvazi opozicija', koja se pre i posle utakmice zahvaljuje predsedniku Vlade Republike Srbije na pomoći, a tokom utakmica proziva istog, treba i da kaže da u svom sponzorskom 'pulu' (koji je sve veći i mahom ga sačinjavaju državne firme), sada ima: Telekom Srbije, Naftnu industriju Srbije i odskora i Aerodrom 'Nikola Tesla' Beograd?

Sa druge strane, slike igrača Crvene zvezde mts koji spavaju po klupama aerodroma u Kazanju, Bilbauu predstavljaju svojevrsnu zanimljivost za medije i zabavu za javnost, ali ne otvaraju ključno pitanje 'ko je ovde državni projekat a ko nije'? KK Crvena zvezda mts ima jednog državnog sponzora – Telekom Srbije, svi ostali nemaju nikakve veze sa budžetom Republike Srbije.

Da li predstavnik Srbije u Evroligi KK Crvena zvezda mts treba da ćuti na ovo licemerje i prihvatanje teze 'da 100 puta ponovljena laž, postaje istina'? ili će se javnost samo iznenaditi kada čuje da je KK Crvena zvezda mts u opasnosti da ne završi sezonu u Evroligi, iako ima šanse da napravi senzacionalan rezultat i plasira se među najboljih osam klubova Evrope.

Svojevrsna 'ideologija' u kome se vređaju svi, sada i trener našeg kluba koji nikada ni jednim gestom nije provocirao ni jednog sportskog rivala, reprezentativci ove zemlje koji igraju za Crvenu zvezdu, ustanovljena je još pre desetak godina i zahvatila je srpsku košarku, pa i košarku u regionu kao najteža bolest, ali je postala 'model ponašanja'? Tvorac te ideologije, kome želimo dobro zdravlje i pored uspeha KK Crvene zvezde mts, je sada daleko odavde i bezuspešno pokušava da uspostavi vezu sa Beogradom.

Sigurni smo da novoizabrani predsednik KSS-a ima veliko iskustvo sa događajima u našoj i regionalnoj košarci od 2000. godine do danas. Podsećamo ga da je prilikom 'izbora' najavio da mu je prvi i osnovni cilj 'normalizacija odnosa između najvećih klubova u Srbiji'. Eto mu prilike da to i pokaže već naredne nedelje u Nišu, gde će biti na velikom ispitu!

KK Crvena zvezda mts kao klub za koji navijaju milioni ljudi u ovoj zemlji, ga ovom prilikom upozorava da će u slučaju bilo kakve 'reprize' ovog 'nedeljnog performansa' i bilo kakvih nemilih scena, vređanja, bacanja predmeta u teren i sličnih 'slučajnih izliva navijačkih strasti' dovesti u pitanje odigravanje svake utakmice u dvorani 'Čair' jer ne želi u svojoj zemlji da razmišlja о bezbednosti svojih članova igrača, trenera...!

KK Crvena zvezda mts takođe pita direktora ABA lige Krešimira Novosela, sportskog direktora Žarka Čabarkapu, predsednka sudijske komisije Branka Jovanovića i komesara lige lztok Remsa po kom osnovu se na vrlo interesantan način delegiraju sudije za mečeve visokog rizika u toj ligi? I kako to da ekipa Crvene zvezde mts u dosadašnjem toku Evrolige za 21.kolo ima zbirno manje tehničkih grešaka, nego za jednu utakmicu ABA lige? Takođe, postavlja se pitanje da li su ciljevi jedne utakmice lepi potezi ili nesportski prekršaji? Milionski auditorijum mogao je da se uveri kakavje kriterijum deljenja pravde bio na utakmici koja se odigrala u skoro potpuno neregularnim uslovima.

Ko utiče na 'sudački odjel' i da li zapravo njim rukovodi direktor lige, koji to ne bi smeo da radi? Takođe, i ko je to 'oborio' pravilnik o kaznama, u kome svi klubovi moraju da plaćaju svoje kazne u roku od 21 dan, ali je nekome dozvoljeno da to uradi posle 3 meseca i to pred nedeljnu utakmicu, samo zato da ne bi došlo do skandala jer po propozicijama, nedeljna utakmica nije ni trebalo da se igra?

KK Crvena zvezda mts takođe pažljivo prati i rezultate u regionalnoj ABA ligi (čiji je predstavnik i to na izvanredan način u Evroligi) a koji su sve 'interesantniji'? Objašnjenja zašto su 'interesantni' ostavljamo direktoru i sportskom direktoru da pojasne javnosti.

Zato svi pomenuti u ovom saopštenju, isto treba da posmatraju kao svojevrsno upozorenje da jedan veliki klub kakav je Crvena zvezda mts neće više nemo posmatrati bilo kakve vrste neregularnosti, razne spletke, i posebno stvorenu atmosferu licemerja u kojoj nas neki sa tri i više državnih sponzora nazivaju 'državnim projektom'.

Na potezu su čelnici ABA lige. Za sve što može da se dogodi u narednom periodu posledice neće snositi KK Crvena zvezda mts
" stoji u saopštenju crveno-belih.

Partizan je jučerašnji derbi dobio rezultatom 86:81 i tako napravio krupan korak ka osvajanju drugog mesta u ligašnom delu ABA lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

151 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Bizmark
Friday, 10.02.2017
12:49

Ja se samo pitam stide li se čega ovi u zvezdi,prvi poraz ove godine i saopštenje ili je to zato što ste izgubili od Partizana,imali ste 20 sl.bacanja više,20 skokova više,trojke šutirate ko osrednja srednjoškolska ekipa,Mitrović je obično drvo užas,kad treba vaši igrači maše slobodna bacanja(Dženkins i Volters)paradirate pred sudijama,bunite se i dobijate tehničke,jedino mi nije jasna ona Lazićeva na kraju ostale ste zaslužili(kako ne shvatate da ove sudije razumeju sve što kažete,nije ovo evroliga)

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 07.02.2017
18:13

A baš sam se pitao zašto ćutite!?Zašto ćutite!?Zašto ćutite,zašto ćutite...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 07.02.2017
20:06

Dobro si se pitao jer posle svega više ne sme da se ćuti.

avatar
Boro povratak cara
Tuesday, 07.02.2017
10:06

Navijači partizana raketom sa juga na sever ubili dečaka. Da li ste to zaboravili

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
18:21

Vi ste prvi ispalili raketu na nas na kosarkaskom Derbiju, Bogdan Diklic je jedva ostao ziv kao i taj decko kojem ste slomili ruku na mecu u Pioniru!!!

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 07.02.2017
09:47

све то им морамо вратити у Ф4 АБА лиге али на поштен начин.

avatar
X
Tuesday, 07.02.2017
12:33

Na posten nacin kao kada su predsednik KSS i predsednik KKCZ uz dogovor sa kapitenom KKCZ bez dogovora sa kapitenom i bilo kim iz Partizana odlucili da prekinu utakmicu finala Kupa pre par sezona? Je l na tako posten nacin? :)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 07.02.2017
13:46

Опет ваше исте приче без икаквих аргумената. Свашта Боже.

avatar
Partibrejker
Tuesday, 07.02.2017
13:06

Nema F4.Igra se plejof.

avatar
Tuesday, 07.02.2017
03:21

Ne brukajte se. Partizan zasluzeno pobedio.

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
01:17

Ja sada vec skoro sedam sati cekam, a kada se vratim, bice i citav jedan dan, bravo...

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
01:16

IZLAGANJE i nasih igraca i nasih clanova strucnog staba torturi svaki put kada su oni domacini (Vujosevic, Bogdanovic, Pavlovic, Lovernj- znaci, oba kluba kad su domacini, ne samo jedan, sukob Suzane i Daloa da ne spominjem jer to nije toliko strasno, nismo mi kao oni), krsenje jasnih i nedvosmislenih propozicija da nema pravo da se takmici onaj klub koji nije ucestvovao dve godine zaredom i nije dobio licencu za takmicenje, automatski mu se brise registracija, cao, djaci, krsenje cuvenog pravila o povezanim licima i srodnickim odnosima, kreiranje atmosfere da sve mora da im se podredi pa i raspored u ABA i domacoj ligi (kao da Partizan nikad nije igrao u EL i kao da, kad smo vec kod toga, nije imao utakmicu posle sigurno najtezeg moguceg gostovanja u EL u Moskvi kod brace, a onda posle samo dva 2!!! dana igrao produzetke protiv njih), odlaganje utakmica (ako se ne varam, u Kupu je nekakav ustupak njima ucinjen, ako ne tu, onda u prvenstvu ili regionalnoj ligi, pre ce biti ovo drugo), hiljadu primera neravnopravnosti! Ako ovo sto sam ja napisao ne prebacite tom klubu, nestanite slobodno!

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
01:16

prenebregavanje cinjenice da je Partizan u ovoj sezoni samo dva puta protiv sebe (i oba puta upravo protiv njih- kakve li slucajnosti) u ABA ligi imao dosudjenih preko 40 bacanja (prvi put valjda 49, sinoc 40), prenebregavanje cinjenice da su u jednoj od cetvrtina (ne znam tacno u kojoj) imali 15, 17 ili 18 izvedenih bacanja, olako prelazenje preko CINJENICE da su u prvoj cetvrtini imali samo 1 (JEDAN?!) kos iz igre (trojka simonovica), ali i svesno spinovanje u cijoj pozadini je cilj da se zaboravi sta su njihovi poslusnici u vidu sudijske trojek pokusali da urade prosle sezone kad je nacinjena ona ogromna kradja u poslednjih minut i po ili dva, ali Partizan se odbranio i dobio taj mec, tri ili cak i cetiri puta u nizu neregularno ucesce kluba iz Stjepana Supanca u evropskim kupovima (1 EK plus 2 ili 3 EL, a zasto tri, i o tome sam isto vec pisao), lobiranje da fmp mts ima prednost domaceg terena u PO domace lige na osnovu plasmana u ABA ligi bez obzira na to ko ce biti prvi u drugoj grupi (pazite, ovo su dva momenta, sta bi bilo da je u polufinale otisao neki klub koji nije ni igrao u ABA ligi, pravni paradoks i prvorazredni presedan), zatim (isto prosle sezone) podela lige u 2 grupe sto je treci neregularan momenat, ucestvovanje kluba koji ne bi smeo da igra u istom rangu (i FMP i Borac su to ranije cinili kada su im Cacani bili filijala i to je vec bio prekrsaj, a i sad je sa fmp 2 i Radnickim) takmicenja, zabrana ulaska i navijaca i nekih funkcionera Partizana u onu dvoranu u Zelezniku (koliko ja znam, (najmanje) dva puta se to desilo),

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
01:15

pre 6 sati Svi oni skandali u reziji vasih nazovi navijaca bez obzira na to koji covek je bio nas trener (to samo pokazuje da vama ne smeta jedan covek vec Partizan kao takav), svi vasi mnogobrojni sponzori kojih je kroz sve ove godine uvek bilo u izobilju i iz javnog sektora, a i Aerodrom je vec duze vreme vas (ni ne znam da su i kod nas, neka bude), ponovo pritisak na naseg najtrofejnijeg trenera iako covek vec godinu i po dana nije u KKP, ponovo Unapred Pripremljen Plan Rasturanja jedne velike svecanosti i razaranja svetinje koja nosi ime naseg slavnog Radivoja Koraca i jedan scenario prekida u najavi, ponovo napadanje preko filijale (setite se da nikad nismo dobili odgovor zbog onog napada na nase navijace ispred Pionira- tacnije, simpatizere sa decom) i izazivanje problema upereno protiv Partizana putem ili trenera na KZS ili igraca Radnickog Basketa, kaznjavanje zbog sakoa i carapa, suspenzija naseg igraca zbog necega sto se u zaru borbe desava na svakoj utakmici iako ste u istom kolu u Crnoj Gori imali jos tezi slucaj i nije bilo tesko uporediti gde je ucinjen veci prekrsaj, izostanak kazne povodom tog incidenta (i) za pomocnog trenera Radnickog Basketa,

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 07.02.2017
18:22

Džaba ti to pišeš.Oni to znaju ,rade i radiće dok god ovo ne bude normalna država ali mi to nećemo doživeti.Imaš snimak gde u prvom redu sede doktor i bata i sudija svira ,oni skoče ,poredjaju mu familiju po spisku ,zaprete fizički i odluka se menja.To je manir i naviklo je samo na tako.Boli ih ova pobeda ne toliko što smo ih dobili nego što od 40 igrača na spisku i pet Amerikanaca nisu mogli da izaberu bolje i pobede naših dvanaest žigosanih.Malo je tih 40 i Ali Baba je nervozna.Rakićević je trebao da igra on bi pomogao ali ...mali je budžet.

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
19:49

Ako se nekad nasi iz kluba odluce na odgovor, neka spoje sve ovo sto sam napisao i na to jos (mozda i kao krunski dokaz i argument) lepo dodaju i pricu oko ucene povodom (ne)igranja Evrokupa, ja se vise necu oglasavati iako je meni mnogo lakse nego ljudima tamo- bicu zadovoljan ako zacepe usta na pravi nacin. Daj, posalji mi bas taj snimak:-D

avatar
daka bar
Tuesday, 07.02.2017
00:32

saopstenje nije zbog rezultata koji je za zvezdu potpuno nebitan vec zbog uslova za odrzavanje utakmice koji su najblaze receno bili katastrofalni!

avatar
srles
Monday, 06.02.2017
23:51

A jest dosadan vise ovaj Nebojša brate mili. Ubi duha u našem sportu. Interesuje me ko više ima želudac za ova saopštenja. Ajde budite iskreni pa mi recite kome se ovo dalo čitati do kraja

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
23:45

pre 4 satanSvi oni skandali u reziji vasih nazovi navijaca bez obzira na to koji covek je bio nas trener (to samo pokazuje da vama ne smeta jedan covek vec Partizan kao takav), svi vasi mnogobrojni sponzori kojih je kroz sve ove godine uvek bilo u izobilju i iz javnog sektora, a i Aerodrom je vec duze vreme vas (ni ne znam da su i kod nas, neka bude), ponovo pritisak na naseg najtrofejnijeg trenera iako covek vec godinu i po dana nije u KKP, ponovo Unapred Pripremljen Plan Rasturanja jedne velike svecanosti i razaranja svetinje koja nosi ime naseg slavnog Radivoja Koraca i jedan scenario prekida u najavi, ponovo napadanje preko filijale (setite se da nikad nismo dobili odgovor zbog onog napada na nase navijace ispred Pionira- tacnije, simpatizere sa decom) i izazivanje problema upereno protiv Partizana putem ili trenera na KZS ili igraca Radnickog Basketa, kaznjavanje zbog sakoa i carapa, suspenzija naseg igraca zbog necega sto se u zaru borbe desava na svakoj utakmici iako ste u istom kolu u Crnoj Gori imali jos tezi slucaj i nije bilo tesko uporediti gde je ucinjen veci prekrsaj, izostanak kazne povodom tog incidenta (i) za pomocnog trenera Radnickog Basketa, prenebregavanje cinjenice da je Partizan u ovoj sezoni samo dva puta protiv sebe (i oba puta upravo protiv njih- kakve li slucajnosti) u ABA ligi imao dosudjenih preko 40 bacanja (prvi put valjda 49, sinoc 40), prenebregavanje cinjenice da su u jednoj od cetvrtina (ne znam tacno u kojoj) imali 15, 17 ili 18 izvedenih bacanja, olako prelazenje preko CINJENICE da su u prvoj cetvrtini imali samo 1 (JEDAN?!) kos iz igre (trojka simonovica), ali i svesno spinovanje u cijoj pozadini je cilj da se zaboravi sta su njihovi poslusnici u vidu sudijske trojek pokusali da urade prosle sezone kad je nacinjena ona ogromna kradja u poslednjih minut i po ili dva, ali Partizan se odbranio i dobio taj mec, tri ili cak i cetiri puta u nizu neregularno ucesce kluba iz Stjepana Supanca u evropskim kupovima (1 EK plus 2 ili 3 EL, a zasto tri, i o tome sam isto vec pisao), lobiranje da fmp mts ima prednost domaceg terena u PO domace lige na osnovu plasmana u ABA ligi bez obzira na to ko ce biti prvi u drugoj grupi (pazite, ovo su dva momenta, sta bi bilo da je u polufinale otisao neki klub koji nije ni igrao u ABA ligi, pravni paradoks i prvorazredni presedan), zatim (isto prosle sezone) podela lige u 2 grupe sto je treci neregularan momenat, ucestvovanje kluba koji ne bi smeo da igra u istom rangu (i FMP i Borac su to ranije cinili kada su im Cacani bili filijala i to je vec bio prekrsaj, a i sad je sa fmp 2 i Radnickim) takmicenja, zabrana ulaska i navijaca i nekih funkcionera Partizana u onu dvoranu u Zelezniku (koliko ja znam, (najmanje) dva puta se to desilo), IZLAGANJE i nasih igraca i nasih clanova strucnog staba torturi svaki put kada su oni domacini (Vujosevic, Bogdanovic, Pavlovic, Lovernj- znaci, oba kluba kad su domacini, ne samo jedan, sukob Suzane i Daloa da ne spominjem jer to nije toliko strasno, nismo mi kao oni), krsenje jasnih i nedvosmislenih propozicija da nema pravo da se takmici onaj klub koji nije ucestvovao dve godine zaredom i nije dobio licencu za takmicenje, automatski mu se brise registracija, cao, djaci, krsenje cuvenog pravila o povezanim licima i srodnickim odnosima, kreiranje atmosfere da sve mora da im se podredi pa i raspored u ABA i domacoj ligi (kao da Partizan nikad nije igrao u EL i kao da, kad smo vec kod toga, nije imao utakmicu posle sigurno najtezeg moguceg gostovanja u EL u Moskvi kod brace, a onda posle samo dva 2!!! dana igrao produzetke protiv njih), odlaganje utakmica (ako se ne varam, u Kupu je nekakav ustupak njima ucinjen, ako ne tu, onda u prvenstvu ili regionalnoj ligi, pre ce biti ovo drugo), hiljadu primera neravnopravnosti! Ako ovo sto sam ja napisao ne prebacite tom klubu, nestanite slobodno!

avatar
Komreolne
Monday, 06.02.2017
23:25

Cemu saopstenje bas bedak.Obicno kukumacenje bez ikakvog efekta.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 06.02.2017
22:47

SD Saopstenje! Mada ovi nisu clan SD-a, zapravo ovi i nisu oni hahahaha

avatar
leonidis
Monday, 06.02.2017
22:44

placite samnom jesenje kise....

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 06.02.2017
22:42

Haha ko o cemu 'fmp i Coki' o postenju!

avatar
Monday, 06.02.2017
22:37

Nikakva senzacija nije ako Zvezda ode u top 8 jer je to Partizan uradio više puta i išao još dalje od toga . Vredjanje i kradja su vaši maniri iz perioda vaše nemoći .Sudjenje je bilo onako kako je trbalo uvek i da bude NEPRISTRASNO ali vi ove sezone na to niste navikli .Što se tiče finansiranja , pa nisu samo državni sponzori u pitanju , postoje još neke mogućnosti da se uplati novac , to rukovodstvo Zvezde zna odlično kako. Spavanje na aerodromima nije strano ni Partizanu tako da ne znam šta ste vi bolji pa da imate neki drugi tretman , niste vi Lejkersi pa da imate svoj mlaznjak. Kup možete slobodno da napustite zbog nazovi vredjanja ili sudija a to je scenario za play of ABA lige kako bi imali eventualni izgovor kod više milionskog broja navijača u Srbiji.

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 07.02.2017
01:59

Partizan je to uradio u konkurenciji Marusija, Prokoma i ostalih velikana evropske kosarke i u mnogo laksem formatu, kao i sa timom dje su stranci bili okosnice ekipe (ne zelim da umanjim te uspjehe da me ne shvatis pogresno). To da je sudjenje bilo nepristrasno ti ne stoji, losije sudjenje odavno nisam vidio ( na obije strane ali malo vise na nasu stetu, pogledaj snimak pa vidi one tehnicke malo). A druze alibi nam nikakav ne treba ni za Kup ni za Aba Ligu jer cemo se prosetati kroz plej of. Zivi bili pa vidjeli

avatar
Dolina cupova
Wednesday, 08.02.2017
09:57

Zaboravio si da su u konkurenciji bili Barselona i Panatinaikos...Barselona te sezone najdominantnija u istoriji...Vi ste svi Nebojša iz Železnika!

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 07.02.2017
18:32

Onakva imena kakva su tada igrala u klubovima tog doba vi možete samo da sanjate a stranci okosnice ,pričaš o jednom ili dva stranca i o igračima kojima smo vraćali karijeru posle povreda ili tavorenja po malim klubovima.U tom Prokomu je igrao jedan od naših najboljih igrača Gurović(ili nije jedan od najboljih?)Utom Marusiju su tada igrali Spanulis,Seibutis,Gordon ,po 4-5 Amerikanaca ili je Spanulis isto loš igrač?Makabi ,Barsa,Real sa legendama a ne sa vašom legendom Pninijem ,Stefanom Penom ili Dončićem.Da li ćete se prošetati ili ne to ne znamo ali da smo vas sada napucali to znamo.

avatar
Tuesday, 07.02.2017
17:39

naravno da je Zvezda bolja u ovom trenutku jer ako neko misli drugačije taj se ne razume u košarku ali ne zaboravi da šansa uvek postoji i da je trenutno DŽiki - Radonja 4;4.tako da nećete se baš prošetati. Što se tiče sudjenja moje mišljenje je drugačije od tvog jer sam gledao mnoge utakmice gde je bilo baš baš loše , ovo nije bilo u tom rangu.

avatar
Alex DeLarge
Tuesday, 07.02.2017
11:19

Top 8 u ovakvom sistemu takmicenja bi bila misaona imenica za bilo koji tim Partizana iz vremena kad je bio najbolji. Jednostavno, ovde nema otvaranja zreba, ovde nema ides dalje jer si dva puta dobio neki Nanter, ovde bukvalno ne postoji sansa da se jednom dobrom partijom provuces dalje. Dobio si CSKA? Odlicno, sad treba da dobijes i Fener/Real/Oli/Panatu i mozda ces zadrzati sansu za 7. mesto... Partizan je u sezoni kad je ifrao F4 imao 11 pobeda ukupno, Zvezda vec sad ima 12, a nista jos ni blizu nije reseno. Dakle, da rezimiramo, nije Partizan uradio nista sto Zvezda nije, jer pricamo o neuporedivim kategorijama. Prakticno drugo takmicenje koje se samo isto zove...

avatar
nenadnenad1234
Monday, 06.02.2017
22:02

Komsinice prijatno i dovidjenja, pa sad pisi saopstenja.

avatar
NEMANJAAA
Monday, 06.02.2017
21:22

A visoku travu nisu spomenuli?

avatar
Pic.usti zamugljao!
Tuesday, 07.02.2017
02:28
avatar
BODJA
Monday, 06.02.2017
20:39

Stvarno ne razumem... Jel su kompleksi ili sta? A nisu vise ni kompleksi ne znam kako da nazovem. Gospodo,naleteli ste na sudije ko je ne dopustaju pricu.Priznajte jednom dostojanstveno i sportski taj poraz.

avatar
pjer
Monday, 06.02.2017
20:38

a nigde u istoriji nije bilo da se protivniku drma kos ...

avatar
denikv
Monday, 06.02.2017
20:23

jadno i smesno saopstenje. neka pogledaju snimke svojih utakmica koje igraju kao domacini u aba ligi cak i u evroligi pa ce se postideti ove pisanje za malu decu.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 06.02.2017
20:17

Za početak treba bojkotovati KRK jer ovako se više ne može. Vraćaju se u našu košarku poznata vremena koja su uništila našu košarku.

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 07.02.2017
02:00

A dao sam ti minus brate eto

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 07.02.2017
18:37

Jel ti znaš ko vodi lige(i domaću i Jadran) kss,ksb?Odakle tolika doza besramlja?Jel ti znaš jednu situaciju da klub igra sa dva tima u istom rangu takmičenja(40 igrača pod ugovorom ,isti sponzori,javno kaže da je jedan klub,pet -šest Amerikanaca)?Samo nemoj o Igokei jer je po ulasku na Jadran saradnja prekinuta.

avatar
zg partizan igokea
Monday, 06.02.2017
20:03

Pravo u centar. Doktor.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 06.02.2017
22:45

Tog doktora ste pljuvali 97. Ne secate se izgleda posle 2011. nicega, ni bivseg pravog kluba, ni UPPR-a a narocito svojih pesmica Cokiju, Vesni i Filipu! Divni ste, ostanite uvek takvi, cirkus Kolorado!

avatar
Povratak kralja 50
Monday, 06.02.2017
23:32

Što je najgore ne sećaju se više ni svog kluba zbog kojeg su sve to radili.

avatar
Pretorijanska Garda
Monday, 06.02.2017
19:58

Postoje odlicni mehanizmi zaustavljanja ovakvih stvari na tribini, samo uporno ne zele da sprovedu odredjene mere, da li to nekome ne odgovara u zemlji ili sta vec, pitanje je, ali da se moze zaustaviti ovakvo nedolicno ponasanje -to sasvim sigurno da moze, i to veoma efikasno i brutalno precizno. Mnogima ovde naprosto nije mesto na tribini, u publici, ili cak blizu neke sportske manifestacije. Mnogi naprosto lece komplekse i sopstvene frustracije, i to nisu navijaci, vec zna se kakve su to osobe i kakve su institucije za njih. Zivot igraca je takodje ovde u pitanju, Jovica jednom prilikom povredili sa nekim bacenim predmetom, tako da smo ostali bez njega tokom utakmice, jer je otisao krvav u svlacionicu, to je bilo pre 2 sezone, i primer sta se desava i sta se jos gore moze desiti. Nije vise bitno ko je sta radio, i ko je eventualno prvi krenuo sa cim, to nicemu ne vodi, ovde se mora staviti tacka. Voditi decu na kosarkaskim predstavama je naprosto suludo, dozvoljavajuci im da slusaju i gledaju takva odvratna ponasanja. Bukvalno zgade svaku utakmicu sa tim nedolicnim delovanjem. Kao sto rece Misko, zelim normalno da uzivam u kosarkaskoj utakmici, a ne da se bavimo svim ostalim stvarima tokom i nakon meca, osim desavanjima na samom terenu, da posmatramo svakojake ispade i uzase, nekulturne i nenavijacke stvari od odredjenih osoba. Verujem da je samo pitanje vremena kada ce se reagovati na ovakvu veliku nekulturu i grozno ponasanje koje unistava nase utakmice i kosarku generalno. Jednog dana ce cak i zatvorske kazne naveliko pljustati, a prilicno sam siguran da ce vec ove sezone zandarmerija imati posla oko ovakvih delikatnih pitanja. Vreme je da srpska kosarka krene napred, i da se oslobodi svih ovakvih nakaznih grozota koji je sputavaju i cine je uzasno negledljivom. Cinjenica je da ce se nesto uskoro uraditi povodom ovoga, kasnije ce se i jako ozbiljne mere preduzeti, i to ce biti tacka na sve ono odvratno i lose, svidelo se to nekima ili ne.

avatar
Dado35
Tuesday, 07.02.2017
00:31

Opet pišeš romane😂😂😂mi pišemo na terenu 😂😂😂

avatar
bagra
Tuesday, 07.02.2017
05:38

A kada ste pljuvali, i drmali kos u vasoj maticnoj hali, to je bilo sve lepo i fino.

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 07.02.2017
02:01

Vidjecemo vas na nekom vaznijem mecu

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 07.02.2017
01:11

Ima da vas raspisemo po terenu kada bude bilo bitno, vi i teren dva sveta, za nas ste jako mali i to ce se tek videti u nastavku sezone. Trolujte sada, to jedino i mozete, necete jos dugo.

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
19:46

I jos nesto, da li ste vi bre svesni da niko od nas nece zaboraviti da su oni koje ste preveli da navijaju za drugi klub prvi vredjali tu porodicu?! Sto se tice vredjanja vaseg trenera, mislite da se ne zna da je (ponovo) vredjan i Dzikic, a nije ni on jedini iz te familije?! Zbog cega moj komentar jos stoji i ceka odobrenje?!

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 06.02.2017
19:40

KK Saopštenje. Da su pobedili, ne bi ni razmišljali nešto da napišu

avatar
McMilan
Monday, 06.02.2017
19:36

dugo Coki nije pisao saopstenja, ja mislio da je zaboravio, a vidis nije, a skandiranja pogrdog sa trbina bilo je bice uvek, i dok smo mi 15 godina bili ispred vas, i vi ste se isto ponasali, pa zasto bi mi sad bili drugaciji, Zvezda lider domace i regionalne kosarke, pa sta ako je lider vi ste isto klub kao i MTZ iz Skoplja u ABA ligi, svi treba da imaju iste arsine, a zato sto ste najbolji dobicete adekvatnu nagradu, a ne povlscen status to su razlike, i Partizan i Zvezda treba prvo da se nauce da se svet ne vrti oko njih, jer kosarka i Srbiji ili fudbal bi se igrala i bez njih, u upravama sede vrsni menadzeri svi sponzori i jednog i drugog kluba drzavne firme o cemu onda da pricamo vise, zato je najbolje da cutite i jedni i drugi.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 06.02.2017
19:28

Тако је Човићу лепо си све рекао али то није од неке помоћи јер они имају дебелу позадину и све то се ради плански и добро је све то организовано на вишем нивоу.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 06.02.2017
20:23

Nisi video da je revolt opet napravio jedan novi nalog.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 07.02.2017
10:10

Нисам стварно јер брате мили сваки дан он прави нове налоге. Ево мало пре сам видео и нови налог од повратак краља. Раде сихронизовано ха ха ха...

avatar
Le Tissier
Monday, 06.02.2017
20:57

Ne znam dal je sve lepo rekao jer nisam sve procitao, ne mogu da svarim toliku kolicinu gluposti. Covek prica o navijacima i vredjanju. Ciji navijaci su skandirali Bogdane ustaso (dok je igrao u Partizanu) ciji navijaci su urinirali u kese i gadjali protivnicke igrace, pljuvali trenera, drmali kos, krali trojef, vredjali Dzikicevu majku, zenu od mozda i preko 80 godina? Itd... Vidim spominje i neke sponzore, sto se ne seti kada su Partizanu oduzeli sve sponzore i to dok je igrao EL i samim tim ojacali Zvezdu? I od ovakvog Partizana se plasite i imate kompleks, a kako i ne bi...

avatar
Partibrejker
Monday, 06.02.2017
19:28

Bruka.Da sam navijač ovog kluba bilo bi me sramota ovakvih saopštenja.

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
20:13

Kako navijace tog kluba icega moze da bude sramota? Valjda je osnovni preduslov da imas obraz, a oni su to prodali zajedno sa svojom verom i religijom kako su nazivali svoju zvezdu, veliku svoju i neizmernu ljubav. Na sve ono sto sam napisao, a onda i dopunjavao u nekoliko navrata, u ovim satima i minutima jos treba dodati da njihovi uvek nekako nadju put do hale i dobiju dozvolu da udju u dvoranu (dve posebne stvari) kad je Partizan domacin, a to im omogucavaju oni koji salutiraju autoru ovog ne znam vise ni kako da nazovem ovaj galimatijas...

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
18:19

Vi ste to terapeutsko dejstvo pretvorili u nesto sasvim drugo, odlican si mi slagvort dao, ali me mrzi da dalje obrazlazem toliko ociglednu stvar (narocito posle onog komentara dole), dovoljno je reci da ovo sto radite nije ni s od sporta. Relegiju :-D

avatar
Alex DeLarge
Tuesday, 07.02.2017
11:34

Ti si licno upoznao svakog navijaca Zvezde, koji pre navijac Zvezde nego sin/brat/otac/muz, koga vise definise to sto navija za Zvezdu nego oni sa kojima je odrastao, obrazovanje koje je stekao, ljudi koje je voleo, pa si sada merodavan da dajes takav sud? Vera? Relegija? Druze, ovo je sport. Nesto sto bi trebalo da razonodi coveka, da ima terapeutsko dejstvo, nesto lepo sto pokazes deci dok su jos mala za pravi svet, a ti i tvoji drugari od toga pravite soft-fasizam i naprosto jednu tugu.... Pre obraza bi mnogi trebali da pokupe pamet, jer glupost nagoni coveka da obraz mesa sa necim drugim...

avatar
Monday, 06.02.2017
21:08

Druze mene bi bilo sramota ovakve pobede ...

avatar
wsaydxert
Monday, 06.02.2017
19:23

Vredjanje nije u redu, gadjanje nije u redu, sve je to tuzno. Ali morate svi priznati da su jedini krivci za sve ovo sto se desava izmedju K.K. Partizan i K.K. Crvena Zvezda podjednako i Vujosevic i Covic. Izjave i ponasanje OBOJICE su doveli to toga da se podrazumeva da jedni druge mrze. Ko je i da li je drzavni projekat, to je nebitno totalno. Bitno je da shvate ljudi da je nasoj kosarci potrebno da imamo jaku Zvezdu i jak Partizan, i da nas ti klubovu u bilo kom evropskom takmicenju predstavljaju na pravi nacin. nJa se radujem svakoj pobedi Zvezde u Evropi, iako sam navijac Partizana, i mislim da je to normalno. I tek kad budemo shvatili da timovi igraju u Evropi za nasu kosarku i kad ljudi budu poceli da vole svoj klub, a ne da mrze suparnicki, moci ce da se vidi poboljsanje u odnosu dva nasa najveca kluba.nA da li je sudjenje bilo lose, i da li je bila korektna u takmica, to je manje bitno u odnosu na ovaj veliki problem zbog kog normalni navijaci i pravi ljubitelji kosarke ne mogu da dodju na utakmicu sa svojim kcerkama, sinovima, devojkama, sestrama i drugaricama jer nikad ne znaju sta moze da se desi.

avatar
Paki89
Monday, 06.02.2017
19:17

Liga je neregularna jer igraju dva kluba iz Zeleznika! Ne zbog navijanja i sudjenja vec zbog dva kluba sa iste adrese i istim vlasnikom! Cim ovoliko kukaju mora da se bankomat pokvario ili je drzavnom projektu nestalo kesa :)

avatar
wsaydxert
Tuesday, 07.02.2017
20:44

U pravu si. Konstanto potenciraju kako ta dva kluba nemaju veze, a predsednik zvezde se zali na nesto sto se desilo na utakmici Partizan - fmp. Mogli bismo i mi da se zalimo na regularnost i navijanje na utakmici Karpos Sokoli - Krka... :)

avatar
BudimoRealni
Monday, 06.02.2017
19:16

Kalemegdan nije u zelezniku :)

avatar
wsaydxert
Tuesday, 07.02.2017
20:44

Ali zvezda jeste.

avatar
Boban Jaksic
Monday, 06.02.2017
19:14

otkad je NIS drzavna firma kad je prodata Rusima izgleda da se cviki zabrojao.

avatar
Sreten Brkovic
Monday, 06.02.2017
19:11

UBUDUCE SVAKI DERBI IGRATI BEZ PRISUSTVA PUBLIKE, DOK SE NE NAUCE FER I SPORTSKOM NAVIJANJU, TO JE JEDINI LEK ZA STANJE U KOM SE NALAZI KOSARKA U OVOM TRENUTKU....

avatar
Dr_znate_koji
Monday, 06.02.2017
18:59

Cestitam partizanu koji je uspeo da obezbedi neregularne uslove u kojima je samo moguce pobediti ovako velikog protivnika. O tribini necu trositi reci, samo cu reci da je partizan nekada bio veliki klub ali sada vise nije. Atmosfera je bila kao da igramo u nekom selu istocne Srbije, ogromna frustracija gde navijaci partizana padaju u delirijum na + 5 za svoju ekipu... Thompson je verovatno ovo sve doziveo prvi put u zivotu a uprava je decku trebala da objasni protiv kakvog taloga igra, mozda bi bio manje uplasen. Upravo obezbedi igracima Zvezde regularne uslove za igranje a kada dobijemo visegodisnji ugovor Evrolige napustite ovo takmicenje pa neka se gadjaju flasama i ubijaju medjusobno koliko im volja.

avatar
Partibrejker
Monday, 06.02.2017
23:13

Šta ti imaš protiv istočne srbije?A ugovor ce te dobiti nikad.Prvo mora da obezbedite višegodišnje sponzorske ugovore,ali ne od javnih preduzeća.ECA traži stabilnu fin.situaciju.Recimo vlada odluči da proda Telekom,i izgubite glavnog sponzora.Zato Telekom i potpisuje na godinu dana.Drugo nije Vaš problem samo Partizan.Šta će mo sa Hrvatima i Crnogorcima.Znaš,biznis je u pitanju.I Budučnost i Cedevita će,uz podršku njihovih država,da tako nešto blokiraju u EU sudovima.Da ne spominjem Francuze,Nemce i Italijane,koji ni sada nisu zadovoljni,a potrebni su ECA.I treće ,ABA liga ima važeci ugovor na tri godine (1+3).A ti i dalje veruj ovom što piše saopštenja.

avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 07.02.2017
09:15

Nemoj se ti previse sekirati oko Zvezdinog visegodisnjeg ugovora. Govoris o javnim preduzecima a imate 3 drzavna sponzora. Kakav bre 3+1 o cemu ti govoris kad se svake godine odlucuje hoce li ABA imati mesto u EL ili nece. Za sve se tu pita jedan covek koji nikome ne polaze racune. Sta ste se popalili oko saopstenja kao pavijani, ovo nije zbog rezultata vec zbog uslova u kojima se igralo i svaka je rec na mestu! Smirite se malo, bicete prizemljeni vec za koji dan.

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
23:57

Svaka ti cast, jedini si koji istraje na tome pored UPRAVA NAPOLJE i mozda jos nekog kojeg sam sad zaboravio, unapred se izvinjavam ukoliko jesam.

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
18:56

Znao sam da sam nesto zaboravio, ali ne u svom prvom nego u drugom:-D komentaru:-D Sudije su nas ostetile i 2015. i 2016 u domacoj ligi, a sve je pocelo 2015. sa onim polufinalom ABA lige koje je dosta toga odredilo.

avatar
Boris Strmosljanin
Monday, 06.02.2017
18:53

kao prvo..vi,nikada niste cutali...kao drugo...recite sta se desava,kada ste vi domacini..trece...vi jeste drzavni projekat..nije bitno kakve ko,sponzore ima....ako tako gledate...onda zbog vaseg sponzora..vi niste srpski klub

avatar
nindza u pizdamii
Monday, 06.02.2017
18:52

Техничке грешке? Сваки ваш фаул је био коментарисан од сваког играча, а сви знамо да то може капитен да ради до неке мере, јел се неки Партизанов играч жалио на судијску одлуку? Симоновић, Митровић и Лазић су константно синоћ нападали судије после сваке одлуке, Партизану нису свиране техничке грешке јер су сваку судијску одлуку поштовали, када је Хечер изводио ту једну техничку, Митровић му прилази и штипа га и Хеч му се на то само насмеје, што је реално требало да му и ту свирају техничку, наравно Митровићу. У првој четвртини сте дали 2 коша из игре све остало са бацања и није вас срамота да коментаришете судије? Причамо о вређању репрезентативаца и тренера? Богдановић се није вређа? Павловић се није вређао као и његова цела фамилија, укључујући и његову малу децу? Вујошевић није називан којекаквим именима? Џикић се није прозивао као и његова Госпођа МАЈКА? О чему ви причате, у последње 2 утакмице сте имали 90+ бацања и то вам је мало и оплели по судијама!? Ви сте поштени, и да, никада нисте убацили никакав предмет на терен, или играче и стручни штаб, па сетимо се утакмице у Железнику, конструкција се тресе док се изводе бацања, гађање и све остало, то је сасвим нормално код нас, нит су то Гробари измислили нит једини то раде. Спортски поздрав за праве навијаче!

avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
01:01

Dva kosa iz igre ili jedan?

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
18:52

Svi oni skandali u reziji vasih nazovi navijaca bez obzira na to koji covek je bio nas trener (to samo pokazuje da vama ne smeta jedan covek vec Partizan kao takav), svi vasi mnogobrojni sponzori kojih je kroz sve ove godine uvek bilo u izobilju i iz javnog sektora, a i Aerodrom je vec duze vreme vas (ni ne znam da su i kod nas, neka bude), ponovo pritisak na naseg najtrofejnijeg trenera iako covek vec godinu i po dana nije u KKP, ponovo Unapred Pripremljen Plan Rasturanja jedne velike svecanosti i razaranja svetinje koja nosi ime naseg slavnog Radivoja Koraca i jedan scenario prekida u najavi, ponovo napadanje preko filijale (setite se da nikad nismo dobili odgovor zbog onog napada na nase navijace ispred Pionira- tacnije, simpatizere sa decom) i izazivanje problema upereno protiv Partizana putem ili trenera na KZS ili igraca Radnickog Basketa, kaznjavanje zbog sakoa i carapa, suspenzija naseg igraca zbog necega sto se u zaru borbe desava na svakoj utakmici iako ste u istom kolu u Crnoj Gori imali jos tezi slucaj i nije bilo tesko uporediti gde je ucinjen veci prekrsaj, izostanak kazne povodom tog incidenta (i) za pomocnog trenera Radnickog Basketa, prenebregavanje cinjenice da je Partizan u ovoj sezoni samo dva puta protiv sebe (i oba puta upravo protiv njih- kakve li slucajnosti) u ABA ligi imao dosudjenih preko 40 bacanja (prvi put valjda 49, sinoc 40), prenebregavanje cinjenice da su u jednoj od cetvrtina (ne znam tacno u kojoj) imali 15, 17 ili 18 izvedenih bacanja, olako prelazenje preko CINJENICE da su u prvoj cetvrtini imali samo 1 (JEDAN?!) kos iz igre (trojka simonovica), ali i svesno spinovanje u cijoj pozadini je cilj da se zaboravi sta su njihovi poslusnici u vidu sudijske trojek pokusali da urade prosle sezone kad je nacinjena ona ogromna kradja u poslednjih minut i po ili dva, ali Partizan se odbranio i dobio taj mec, tri ili cak i cetiri puta u nizu neregularno ucesce kluba iz Stjepana Supanca u evropskim kupovima (1 EK plus 2 ili 3 EL, a zasto tri, i o tome sam isto vec pisao), lobiranje da fmp mts ima prednost domaceg terena u PO domace lige na osnovu plasmana u ABA ligi bez obzira na to ko ce biti prvi u drugoj grupi (pazite, ovo su dva momenta, sta bi bilo da je u polufinale otisao neki klub koji nije ni igrao u ABA ligi, pravni paradoks i prvorazredni presedan), zatim (isto prosle sezone) podela lige u 2 grupe sto je treci neregularan momenat, ucestvovanje kluba koji ne bi smeo da igra u istom rangu (i FMP i Borac su to ranije cinili kada su im Cacani bili filijala i to je vec bio prekrsaj, a i sad je sa fmp 2 i Radnickim) takmicenja, zabrana ulaska i navijaca i nekih funkcionera Partizana u onu dvoranu u Zelezniku (koliko ja znam, (najmanje) dva puta se to desilo), IZLAGANJE i nasih igraca i nasih clanova strucnog staba torturi svaki put kada su oni domacini (Vujosevic, Bogdanovic, Pavlovic, Lovernj- znaci, oba kluba kad su domacini, ne samo jedan, sukob Suzane i Daloa da ne spominjem jer to nije toliko strasno, nismo mi kao oni), krsenje jasnih i nedvosmislenih propozicija da nema pravo da se takmici onaj klub koji nije ucestvovao dve godine zaredom i nije dobio licencu za takmicenje, automatski mu se brise registracija, cao, djaci, krsenje cuvenog pravila o povezanim licima i srodnickim odnosima, kreiranje atmosfere da sve mora da im se podredi pa i raspored u ABA i domacoj ligi (kao da Partizan nikad nije igrao u EL i kao da, kad smo vec kod toga, nije imao utakmicu posle sigurno najtezeg moguceg gostovanja u EL u Moskvi kod brace, a onda posle samo dva 2!!! dana igrao produzetke protiv njih), odlaganje utakmica (ako se ne varam, u Kupu je nekakav ustupak njima ucinjen, ako ne tu, onda u prvenstvu ili regionalnoj ligi, pre ce biti ovo drugo), hiljadu primera neravnopravnosti! Ako ovo sto sam ja napisao ne prebacite tom klubu, nestanite slobodno!

avatar
Okar
Monday, 06.02.2017
18:44

Auuuuuuuuuuu kakvo ubijanje u pojam, svaka čast osobi koja je napisala ovo saopštenje! Pišaj po licemerima!

avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
18:54

OVO JE OBJAVLJENO?!

avatar
AleksandarPFC
Monday, 06.02.2017
18:55

Tebi je pojam odavno ubijen.

avatar
Hrkljus
Monday, 06.02.2017
18:43

Bitno je da ste poceli da kmecite na vreme, pa da sledecu utakmicu kad budete nadojeni mozete da se pravdate!

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 06.02.2017
19:30

Kukaju jer im nije bio tu belosevic,a vojinovic je briljirao na mecu karpos-fmp!nA bez ove dvojice nema igre...

avatar
Dolina cupova
Monday, 06.02.2017
20:24

Upravo tako! Bice setite se ovoga, setite se onoga, kako ste vi onda i sl. a, ako ne daj boze dodje do incidenata, bice PA JESMO LI VAM REKLI da ce se ovo desiti! Nista mi nismo krivi, za sve su krivi drugi! To su ti ta, Nebojsina posla!

avatar
Monday, 06.02.2017
18:42

Skoro sve stvari koje drugima pripisuju u ovom saopštenju godinama su radili i dalje rade iz crvene zvezde mts, a iz crvene zvezde su radili. Znamo dobro kakvi ste bili na vašem pravom domaćem terenu u Železniku: polivali ste urinom klupu Partizana, pljuvačkom okupali trenera Partizana, bakljom gađali igrače Partizana nakon utakmice, uleteli u teren nakon utakmice i napali igrače Partizana, drmali koševe o skandiranju da i ne govorim. Što se tiče vašeg tzv. domaćinstva u Pioniru tu ste gađali topovskim udarima, loptom i kaišima trenera Partizana, a kapitena Partizana stolicom, vaši navijači su takođe napadali trenera Partizana i na terenu i u tunelu. Ne može niko sve vaše ni da nabroji ali mi nije jasno zašto mešate predsednika KSS kad utakmica nema veze sa KSS, ona je pod ingerencijama ABA lige odigrana, a kome ćete tamo da se žalite kad ste je zaposeli. Ne možete više da šaljete preteća pisma ligi da ćete napustiti istu ukoliko vam se ne svidi suđenje kao što ste uradili pre dve godine kada je Partizan ostvario brejk za 1:1 i bukvalno stekao prednost domaćeg terena pa su ga sudije pokrale u preostale dve utakmice. Znamo da vam ove sinoć nisu dovoljno dobro odradile posao jer ste izgubili, a pravo je pitanje za koga su sudile. Ovo spin-saopštenje je vršenje pritiska da Lazić, Simonović, Jović (šutiranje Majstorovića u pauzi igre) i Ilić prođu bez kazne. Setimo se samo za šta je Birčević kažnjena, a baš da vidimo koliko će ova vaša četvorica da dobiju. Na kraju kad već pitate vi ste privatni klub, a državni projekat. Da niste ne bi vas bilo briga ko šta skandira kome političaru. Vi ste spavali na aerodromu zato što vam je avion kasnio, a pola učesnika finalnog turnira kupa nema ni za put jer vi imate rekordan budžet u istoriji kluba, minimum duplo veći od onog kad je Partizan igrao F4 i osvajao ligu. I niko ni tebi ni tvojoj ženi iz Partizana nije odgovorio na tvoj poslednji intervju i prozivanje Partizana i tvoje žene koja je prozvala trenera Partizana na najsramniji način čistim spinom i izmišljotinom. Ako je neko bolestan to nismo mi!

avatar
MilošPB
Monday, 06.02.2017
19:03
avatar
Lord of Nottingham
Monday, 06.02.2017
19:14

Samo u gomili mozes da kazes to da niste bolesni, za sebe kao pojedinca to ti ne bi mogao da kazes

avatar
sakinagasaki
Monday, 06.02.2017
18:41

Vredjanja sa tribina je uvek bilo i bice, bacanje raznoraznih predmeta takodje. Ja sam naravno protiv i jednih i drugih ali budala ima mnogo. Sto se tice same utakmice, mislim... Sutnes 18 slobodnih bacanja vise i kukas na sudije. Kad god se zvezda buni na sudije ja se uvek setim one cuvene Guroviceve izjave posle jednog derbija. Naravno sudije su krive i pita ga novinar kako su vas to sudije pokrale kad ste samo vi Gurovicu sutnuli skoro 30 bacanja. A on ce mrtav ladan, tacno je ali trebao sam da sutiram 60 slobodnih bacanja. Mislim sta reci.

avatar
ddr16
Monday, 06.02.2017
19:26

sta je tu cudno? pa ako je neko napravio toliko faulova onda treba da se sutira toliko penala,ne mozes da kazes sutnuo si 30 penala sudio sam za tebe,a ne sudis jos 10 faulova preko toga. da se razumemo,ne kazem da je zvezda izgubila zbog sudjenja,odigrala je ispod svakok nivoa u odnosu na ostale utakmice iz objektivnih razloga,ali svaki faul koji je sudjen je i bio faul,a moglo je i jos nekoliko na mitrovicu,djenki i voltersu slobodno da se dosudi,takodje i svaka tehnicka zvezdi je bila na mestu i sami su igraci krivi,tako da sudije su bile lose generalno,ne samo po zvezdu i one nisu razlog poraza,ali to sa brojem penala nema veze sa sudjenjem,pa makabi nije izveo nijedno slobodno bacanje protiv zvezde jer su pravili dobre faulove,nije sigurno zvezda veca i od makabija pa tu navlace sudije za zvezdu,jednostavno ako napravis u prvoj cetvrtini 10 faulova,a od toga 9 budu za bacanja ne mozes da kazes kako sudije vuku na zvezdinu stranu zbog broja penala...

avatar
Vladica Jaksic
Monday, 06.02.2017
18:38

Kako ste kratkog pamcenja?!?!
Sta,vec ste zaboravili pljuvanja nasih igraca,trenera,gadjanja mokracom,pa onda Zeleznik,Kragujevac?!?!
Da nabrajam dalje??
Neka,tu smo mi koji ovaj sport pratimo malo duze da vas podsecamo na vas "fer-play"!!

avatar
Me1919
Monday, 06.02.2017
18:34

Svaka cast na sezoni! Ali cemu ovo sad? Vi ste se uvukli u delegiranje ABA lige,niste hteli da pocnete sezonu bez toga. Vi ste kulturni? Svaka utakmica kaznjavani od EL? Ne vredjate tudje igrace i trenere? Pehare otimate,gurate koseve u maticnoj hali,prskate mokracom u istoj? Opet kazem,svaka cast na sezoni,na svakoj borbi i pobedi, zasluzenoj naravno....

avatar
djenka1
Monday, 06.02.2017
18:33

Tacno da Im ne daje pare bili bi ugaseni I prave se da su gospoda a cijeli mec su psovali I gadjali.

avatar
Anderton
Monday, 06.02.2017
18:32

Šta sam reko za saopštenje? :D

avatar
Monday, 06.02.2017
18:54

Potvrda za sve koji nisu verovali da uopšte nije bilo do Vujoševića koji je samo reagovao na ovakve provokacije, izmišjotine, laži i prozivke. Sad nema Vujoševića, iz Partizanove upravu mu niko ni ne odgovara, trener Partizana ih hvali kad god bude upitan o njima...a šta radi on? On je u poslednja svoja dva intervjua i ovom saopštenju isprozivao Partizan i konstantno lažima i izmišljotina provocira navijače Partizana još je sopstvenu ženu uvukao u sve ovo.

avatar
Beli
Monday, 06.02.2017
18:31

Ko o cemu zvezda o postenju

avatar
Dača
Monday, 06.02.2017
18:46

Mnogo me sve to podseća na onu scenu iz filma ‚‚Lepa sela lepo gore'' sa Nikolom Kojom. Objasnio je neke stvari što se tiče poštenja. Ne smem da citiram, neće mi objaviti komentar.nOvi što izdaju saopštenja uvek furaju istu priču: oni nikad nikoga nisu pokrali, nikome na žulj stali, nikad nisu nameštali, vređali, oni su čisti k'o suza a svi ostali su protiv nje.

avatar
gosfkcz
Monday, 06.02.2017
19:45

Nemoj da citiras jer ni ne razmes poentu ali pokrenuli ste nesto strasno sto se naravno nece obiti o vasu glavu nego nazalost glavu ovih momaka sto igraju za partizan, sada zbog vas oni treba da budu glineni golubovi kada mi budemo domacini? A ti jos likujes?

avatar
Antonio Candreva87
Monday, 06.02.2017
18:28

Hahaha kako smešno sapoštenje.

avatar
Forza Napoli
Monday, 06.02.2017
18:28
avatar
RVLT
Monday, 06.02.2017
18:26

I taman kad covek pomisli da ne moze vise da mrzi ovaj klub, pojavi se ovo. Grobari, nemojte da zaboravite danasnji dan jer znam da jucerasnji necete.

avatar
MilošPB
Monday, 06.02.2017
19:18

I pamtićete ga tako godinama, kao dan kad ste nas dobili u ragbiju, pošto ste odučeni od košarke.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 06.02.2017
20:25

Opet novi nalog revolte. Stvarno tužno i žalosno.

avatar
BRAT IGI
Monday, 06.02.2017
18:22

da li vi ikada mozete sportski da kazete izgubili smo idemo dalje? nikada!

avatar
Red Star
Monday, 06.02.2017
18:35

Da li ste vi ikad rekli da ste sportski izgubili ili ste uvek kukali na sudije? Nikad! Inace saopstenje je budalastina, ponavljanje davno recenih stvari za koje vi imate svoje vidjenje, a mi svoje i nikada se necemo pribliziti u stavovima. Pobedili ste i uzivajte u pobedi.

avatar
Monday, 06.02.2017
22:49

i opet prozivka na Duletov račun

avatar
Petar Petar
Monday, 06.02.2017
19:03

Eto, za prosli derbi ja nisam procitao komentar da je neko rekao da smo izgubili zbog sudija. Jesmo se zalili prosle godine, ali kako drugacije objasniti situaciju gde se stigne trinaest razlike za dva minuta pri cemu Partizan ne moze da izvede loptu? Pa da su pioniri bili na terenu ne bi se moglo to desiti. Inace, plakanje na sudije je samo vas patent i vi to koristite bez obzira da li ste najjaci, ili najslabiji u ligi, bez obzira da li vi igrate protiv Partizana, ili neki tim koji je potpuno beznacajan za vas. Dalje, jeste sinoc dobili brdo tehnickih gresaka, ali je svaka bila apsolutno zasluzena, pogledaj reakciju Bircevica i Simonovica posle dosudjenih apsolutno istovetnih faulova, s tim sto je Bircevicu sudjen odbrambeni faul kada je bio faul u napadu Dzenkinsa kao vrata. Pogledaj ponasanje jednog i drugog u slicnoj situaciji pa ce ti neke stvari biti jasnije. Dalje, Mitrovic celu utakmicu juri sudije i pokazuje im da sviraju tehnicke, pa zar nije logicno da je sam popije posle pedeset protesta koje je imao. Sumnjiva je mozda Laziceva, ali je on svakako napravio faul u toj akciji (nogama pri padu), tako da to i nije bitna situacija, da ne pricam o protestima kada trazite loptu za vas, a na snimku svakom se vidi da je ispravno dodeljena nama.. Sve u svemu, utakmica muska, sudjenje korektno. meni je jedina mrlja na jucerasnjem derbiju preterivanje Grobara u prozivanju Covica, u sustini nismo tu dosli da pljujemo po njemu, vec da navijamo za svoje, ali sta ces, tako je kako je. I tu su i on i njegova supruga (narocito ona, jer mislim da to nije njena stvar) prilicno kumovali prozivanjem istih. Ne podrzavam takodje ni gadjanje protivnickih igraca, ali mislim da su tu gadjani u stvari Ilic i srucni stab koji je takodje prigovarao ali bukvalno u svakoj prilici, i opravdano i neopravdano.