Zvezda ima dva lica zbog jednog igrača, rešenje su - čarter letovi?! (TVITOVI)

Autor: Milovan Longinov
petak 02.02.2018.
22:27
Izvor: Sportske.net

Novi poraz crveno-belih, kako to vide Delije.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su večeras 13. poraz u Evroligi, Baskonija je slavila ubediljivim rezultatom - 103:84.

Ekipa Dušana Alimpijevića pružila je neubedljivu partiju, na poluvremenu se na udaru našao Milko Bjelica, ali je generalni utisak Delija da je ovo utakmica za zaborav.

Pristalice crveno-belih najviše ističu razliku kada je u ekipi Pero Antić i kada on nije na parketu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Saturday, 03.02.2018
02:52

ma najbolje da se voze predsedničkim avionom. Ionako im je on pravi gazda.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 04.02.2018
21:53

Partizan je imao privatni avion kad je išao par puta na f4 i kad je osvojio Kup Šampiona a i oni bi samo kad bi predsednikpremijerpatrijarh mako pritegao neke firmice kao za traktor i kravu.

avatar
RUSKI CAR
Friday, 02.02.2018
23:36

Većina tvitova je tačna, ali je nemoguće bilo šta promeniti kad se nema para. Sa kojim parama obezbediti čarter letove? Sa kojim parama dovesti dostojne zamene za Antića, Feldina, Ročestija ili Bjelicu, ako im slučajno ne ide ili se povrede. Mi te pare nemamo i zato je i 10-o mesto uspeh.

avatar
petar000
Saturday, 03.02.2018
01:07

A sta fali zamenama tih igraca? Realno vi niste CSKA pa da imate na svakoj poziciji po dva igraca koje cete da dovedete iz Fenera, ili Panatinaikosa. Vi ste jedina ekipa na ovim prostorima koja u poslednjih tridesetak godina ima roster gde bukvalno svi igraci imaju nivo za EL. Starteri stranci i provereni igraci (reprezentativci drugih zemalja), zamene sve sami reprezentativci Srbije sa sireg, ili uzeg spiska, i to tako vec cetvrtu sezonu. Sta bi vi jos hteli? Vi ste po sastavu sasvim ozbiljna evroligaska ekipa. Nema tu klinaca, nema mahaca peskirima, svi igraci su vam spremni da igraju u svakom trenutku na najvisem nivou. To sto se vi zamajavate pa decom proglasavate igrace od 23 i 24 godina je vec prica za neku drugu analizu. Jednostavno su druge ekipe ove sezone mnogo bolje od vas i to je cela poenta, sigurno ne gubite utakmice zbog aviona, ili autobusa.

avatar
MikiTheLegend
Saturday, 03.02.2018
02:57

Ovo je skroz nova ekipa, pocetak novog ciklusa stvaranja tima pa je deseto mesto skroz ok. Samo se stvara losa atmosfera zbog velikih ocekivanja zbog final fora u Beogradu i zaista ostaje zal sto se nije ulozilo malo vise novca da ostane okosnica ekipe od prosle godine i Radonja, ali to nam je sto nam je... Verujem da cemo sledece sezone biti jaci nego ove i u prolazak prve faze EL....