Zvezda - Humanost pre svega!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.01.2015.
17:39
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nalaze se u paklenom takmičarskom ritmu ali su pred jako važnu utakmicu sa Galatasarajem našli vremena da posete Institut za onkologiju i da mališanima koji su tamo smešteni ulepšaju dan.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Uoči susreta 3. kola TOP 16 faze Evrolige sa turskim Galatasarajem, Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom organizovao je manju humanitarnu akciju u kojoj su učestvovali Luka Mitrović, Nikola Kalinić, Nemanja Dangubić i Marko Tejić.

Košarkaši vicešampiona Srbije posetili su u utorak Institut za onkologiju i mališanima koji tamo trenutno borave uručili paketiće.

Razdragana klinčadija sa oduševljenjem je dočekala kapitena crveno-belih i njegove saigrače a iznenađenje koje su dečica priredila razgalilo je košarkaše.

Prvotimci Crvene zvezde Telekom dočekani su navijačkim pesmama u znak podrške pred utakmicu koja sledi a potom je usledilo druženje.

Zanimljivo je istaći da je i medicinsko osoblje Službe pedijatrijske onkologije spremno dočekalo Zvezdine košarkaše o čemu najboje svedoči podatak da je jedan od doktora ispod belog medicinskog mantila nosio dres Čarlsa Dženkinsa.

"Bio sam u poseti dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i pre dve godine i sećam se da smo doneli uramljen dres sa našim potpisima koji sam video da je okačen u njihovoj igraonici. Uvek se rado odazivamo ovakvim akcijama jer znamo koliko to znači ovim mališanima" konstatovao je Luka Mitrović.

Zahvalnost Crvenoj zvezdi Telekom i košarkašima koji su se družili sa mališanima izrazila je direktorka Službe pedijatrijske onkologije Lejla Paripović.

Zvezda

Zvezda

Zvezda

Zvezda

Zvezda
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 13.01.2015
18:43

To je Zvezda, to je ponos nase majke Srbije, grada Beograda i srpske dijaspore. Zivela Zvezda i majka Srbija.