Zvezda gradi karakter i put u Top 16 (20.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.11.2018.
09:52
Izvor: Sportske.net

Milan Tomić je poručio da se na gostovanjima izgrađuje karakter ekipe, ali će meč u Andori osim toga imati i veliki takmičarski značaj.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s otputovali su u ponedeljak ujutru za Đironu odakle su autobusom produžili do konačnog odredišta i mesta gde će večeras odmeriti snage sa ekipom Andore.

Meč osmog kola grupne faze Evrokupa mogao bi da bude odlučujući kada je borba za plasman u Top 16 u pitanju jer obe ekipe posle sedam kola imaju skor 4-3.

Pobednik večerašnjeg susreta može da računa na plasman u Top 16, dok će za poraženog situacija biti neško komplikovanija.

Crveno-beli su dobili prvu utakmicu u Beogradu sa 6 poena razlike, ali trener Milan Tomić tvrdi da se njegovi igrači neće opterećivati koš-razlikom.

"Imamo dve utakmice na strani, Andora pa Partizan. Karakter ekipe se gradi na strani, a ne kod kuće. Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda", rekao je trener Crvene zvezde pred put.

Nakon gostovanja Andori ekipu Milana Tomića očekuje duel sa Brešom na domaćem terenu, a zatim i gostovanje Galatasaraju u poslednjoj utakmici Grupe A.

Plasman u Top 16 ne bi trebalo da bude doveden u pitanje, ali će jednako važno biti da se osigura što bolji učinak i visok plasman u grupi.

Utakmica 8. kola Evrokupa između Andore i Crvene zvezde mt:s igra se večeras od 20 časova. Direktan prenos obezbeđen je na televiziji Sport klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke