Zvezda dobila dodatni ''vetar u leđa'' pred revanš protiv Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.03.2019.
19:46
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zvezdin kvartet našao slobodnog vremena da poseti Sajam automobila i tom prilikom izazvao veliku pažnju navijača crveno-belih.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Prvotimci Crvene zvezde mts Bili Beron, Ognjen Dobrić, Nemanja Nenadić i Dušan Ristić posetili su sajam automobila, gde su bili specijalni gosti na štandu klupskog partnera, kompanije Mitsubiši.

Jedan od najboljih igrača Zvezde ove sezone, Amerikanac Bili Beron uručio je poklon direktoru marketinga ''Euroimpex-a'' Nemanji Živojinoviću, zvaničnom distributeru kompanije Mitsubiši na teritoriji Srbije, a onda izneo svoja očekivanja pred drugu utakmicu polufinalne serije plej-ofa protiv Partizana, uz veliku zahvalnost navijačima na podršci.

''Konstantno smo okruženi našim navijačima, pružaju nam veliku podršku i čestitaju na uspešno obavljenom poslu protekle subote.

Ne mogu da kažem da mi to ne prija, naprotiv, ali pokušavam da im kažem da smo tek načinili prvi korak.

Znao sam da im mnogo znači pobeda protiv velikog rivala, ali i ovolika pažnja koju nam posvećuju jeste veliki motiv za narednu utakmicu'', izjavio je Beron, a prenosi klupski sajt.

Govoreći o ponudi na Sajmu automobila, Beron je pohvalio Micubišijeve modele.

''Novi modeli Mitsubišija su zaista impresivni. Znate, kada ste košarkaš, imate i malo 'veće gabarite' i najneophodniji je komfor u vozilu. Isprobao sam neke od modela i osim što zaista imaju lep dizajn, veoma su udobni i ako mogu da dam neku svoju ocenu imaju od mene svaku preporuku'', poručio je Beron.

Zadovoljan je i Ognjen Dobrić.

''Svake godine se trudim da posetim sajam jer sam pasionirani ljubitelja automobila, baš kao i Nemanja (Nenadić) i veoma mi je drago što sam sa klupskim drugarima uhvatio malo slobodnog vremena i posetio štand Mitsubišija.

Modeli su veoma dobri, vidite i sami koliko ljudi Mitsubiši privlači na svojim štandovima. Možda je to malo i zbog nas, ali svakako svi posetioci imaju ovde šta da vide'', izjavio je Dobrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip MUFC
Tuesday, 26.03.2019
21:58

Sa Micubisijem nema greske, sve preporuke.
A jeftinije, polovne opcije, Micubiso Lanser, odnosno Evolution.