Zvezda do titule trojkom bivšeg igrača Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.04.2015.
21:09
Izvor: Sportske.net

Juniori KK Crvena zvezda Telekom prekinuli su višegodišnju dominaciju Partizana nakon što su pogotkom bivšeg košarkaša crno-belih stigli do titule u Čačaku.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom okitili su se titulom u juniorskoj konkurenciju nakon trijumfa nad Partizanom koji su večeras ostvarili na fajnal-foru u Čačaku.

Crveno-beli su slavili rezultatom 69:66 (9:15, 15:19, 18:16, 27:16) a poene za titulu i prekid višegodišnje dominacije Partizana postigao je bivši član crno-belih Nemanja Kapetanović.

Pre početka poslednje deonice branilac titule je imao deset poena prednosti ali su izabranici Slobodana Klipe pokazali karakter i na kraju stigli do preokreta koji im je doneo titulu.

Crno-beli su branili poslednji protivnički napad verujući da će kroz produžetke uspeti da odbrane trofej, ali je onda Nemanja Kapetanović preuzeo odgovornost i rešio borbu za titulu.

Interesantno je da je baš Kapetanović prošle godine na isti način doneo titulu Partizanu u finalu igranom u Nišu.

Najefikasniji pojedinac u redovima pobedničke ekipe bio je Aleksandar Aranitović sa 26 poena, 6 skokova i 4 asistencije, dok je na drugoj strani njegov imenjak Ilkić ubacio 21 poen, upisao 4 skoka i 5 asistencija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mclaud kg
Thursday, 30.04.2015
17:10

Ne vidis prijatelju cinjenicu da svaki igrac krene da se razvija kroz juniorske selekcije.Partizan je imao sjajne momke koji su se kasnije afirmisali i kao igraci.Medjutim svemu dodje kraj,tako da bravo za Zvezdine juniore,bravo decaci,vi ste buduci sampioni.Zvezdino vreme ponovo dolazi.Bravo.

avatar
ujka Vanja
Monday, 27.04.2015
00:38

Uff ja pomislio da su nam panteri uzeli titulu u Superligi u seniorskoj konkurenciji i da su nam tu prekinuli visegodisnju dominaciju.Ako su uzeli tituli u juniorskoj konkurenciji,jer samo tu i mogu da budu sampioni. :D