Zvezda - Da li će još neko otići osim Tomića?

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.10.2019.
20:34
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

I taj odgovor je danas stigao.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Odmah posle poraza Crvene zvezde od Krke u Novom Mestu, sada već bivši trener Milan Tomić je najavio donošenje određenih odluka, što su mnogi protumačili i kao potencijalni rastanak sa pojedinim igračima.

Umesto toga, epilog je Tomićeva ostavka i njegov današnji rastanak sa Crvenom zvezdom, a kako sada stoje stvari, o promenama u igračkom kadru se za sada ne razmišlja, što je i istakao predsednik kluba Nebojša Čović na današnjoj konferenciji za novinare.

''Nisam razmišljao o otkazima igrača, mislim da je selekcija dobra. Ništa ne mogu da isključim, s obzirom da dobro sarađujemo sa FMP-om, a tamo dobro napreduju igrači, čak i oni koje su digli drugi klubovi pa onda tresnuli na zemlju. Imamo dobru saradnju sa Tamišem, OKK Beogradom…

Imamo zdravstveni problem sa Derikom Braunom, kao što znate i sa Ognjenom Kuzmićem, nadam se da će on biti dobro za 15 do 20 dana. Bilo je problema sa Gistom, Perperogluom… Nadam se da ćemo biti što kompletniji sa Barselonom'', istakao je Čović, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke