Zvezda cilja petu u nizu

Autor: Boban Filipović
subota 10.10.2015.
16:03
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Uprkos kadrovskim problemima unutar tima, košarkaše Crvene zvezde Telekom ne napušta optimizam pred derbi sa Cedevitom u Zagrebu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion ABA lige će ugostiti šampiona u nedelju (19h) u okviru 5. kola regionalnog košarkaškog takmičenja, a po doalsku u Zagreb svoja očekivanja izneo je bek crveno-belih Branko Lazić.

"Ova utakmica je ne samo derbi kola, već po kvalitetu timova i ambicijama, i derbi cele lige. Uprkos velikim problemima koje i dalje imamo sa povredama igrača, i sa kojima se borimo još iz pripremnog perioda, naša želja da se vratimo iz Zagreba sa dva boda je ogromna"
rekao je Lazić.

Cedevita dočekuje derbi meč ranejna prvim porazom u sezone. Krka je juče savladala 'Vitamine' u Novom Mestu.

"Taj poraz može da im donese samo još veću angažovanost,borbenost i motiv da odigraju bolje. Međutim, ponavljam, naša želja je velika da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom", zaključio je Lazić.

Podsećamo da Dejan Radonjić za meč sa Cedevitom u zagrebačkom 'Domu Sportova' neće moći da računa na Nemanju Dangubića i Marka Tejića koji su van stroja zbog povreda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srbija voli Zvezdu
Saturday, 10.10.2015
17:45

Utabacemo ih i sa rezervnim sastavom jer Zvezda je u kosarci Bog i batina u Srbiji i regionu.

avatar
Volim Partizan
Sunday, 11.10.2015
16:43

Hahahahhahhah jel bila Sampion Evrope ???to je vas san san pusti san....Imas komsiju koji ti je to osvojio Partizan....a vi i dalje sanjajte

avatar
Volim Partizan
Sunday, 11.10.2015
19:15

Pa ti si nama uvek interesantan i onako simpatican hahahahabahahh 22.10 Partizan - bilbao nemoj da te tuga kopa pricace ti grobar sta je to Evropa

avatar
Srbija voli Zvezdu
Sunday, 11.10.2015
17:45

Sad smo mi zakon u kosarci u Srbiji i sirem regionu, a vi samo i daljezivite u proslosti, d'insonorisation u Istanbulu, ah, ha, ah, ha, bili, bili, bili, da jeste bili, a sad, ah, ha, ah, ha, ti me bas teras da se smejem tvojim smejurijama.