Zvezda čestitala i zakazala novo viđenje

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.03.2016.
21:57
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom čestitao je Lokomotivi Kubanj iz Krasnodara na pobedi i poručio ruskom klubu da ga čeka u Beogradu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Košarkaši Lokomotive Kubanj iskoristili su umor izabranika Dejana Radonjića i sa ubedljivih 86:62 u okviru 12. kola TOP 16 faze Evrolige.

Crveno-beli su uprkos ubedljivom porazu ostali u konkurenciji za plasman u četvrtfinale Evrolige pošto će im i jedna pobeda u naredne dve utakmice biti dovoljna za ostvarenje tog cilja.

Zbog toga ne čudi što u redovima šampiona Srbije neuspeh u Krasnodaru nisu doživeli tragično već su čestitali rivalu i priču usmerili u pozitivnom smeru.

"Čestitike Lokomotivi. Vidimo se u Beogradu :)" stoji na "Tviteru" KK Crvena zvezda Telekom uz fotografiju sa prve utakmice koju su dva kluba odigrala u jesen 2013. godine.

Odnosi između dva kluba mogu se opisati kao jako korektni što je pokazala i poruka Lokomotive Kubanj samo nekoliko dana pred utakmicu.

Upravo je ruski klub bio prvi rival Crvene zvezde Telekom u Evroligi 17. oktobra 2013. godine, a od tada su srpski šampion i Lokomotiva Kubanj odigrali ukupno četiri utakmice.

Bolji skor u međusobnim duelima ima Lokomotiva Kubanj koja je slavila na tri meča, dok je Zvezda dobila samo jedan, onaj u TOP 16 fazi tekuće evroligaške sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Friday, 25.03.2016
12:40

Сви звездаши су господа!

avatar
Kalinari
Friday, 25.03.2016
10:41

Vidimo se u Berlinu!Zvezda,Lokomotiva,CSK i Fener idu na F4

avatar
MarkoDjordjevic
Friday, 25.03.2016
02:27

Gospoda bili i ostali.