Zvezda čestitala Budućnosti plasman u Evroligu, stigao ekspresni odgovor iz Podgorice!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.04.2018.
18:49
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Da li ovo znači da su sve dileme otklonjene?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U ovih par dana posle trijumfa Budućnosti nad Crvenom zvezdom u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige uveliko traju spekulacije o tome ko će, zapravo, igrati u Evroligi, bez obzira na ovakav ishod u regionalnoj ligi.

Znate već, dvorana ''Morača'' ne ispunjava sve kriterijume Evrolige za utakmice u najjačem evropskom takmičenju, ali je prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan tokom finalne serije najavio da bi nedostaci mogli da budu otklonjeni u narednih par meseci.

Sve će se znati posle novih razgovora sa Đordijem Bertomeuom, ali iz Zvezde je danas već stigla čestitka Podgoričanima i na osvojenoj tituli, i na plasmanu u Evroligu.

''Želim da u ime kluba, ali i u svoje lično ime uputim čestitke igračima, stručnom štabu i svima zaposlenima povodom osvajanja ABA lige i plasmana u Evroligu", stoji u saopštenju Zvezde koje je potpisao direktor Davor Ristović.

Nije se dugo čekalo ni na odgovor iz Podgorice.

''KK Budućnost Voli zahvaljuje KK Crvena zvezda na čestitkama povodom osvajanja trofeja ABA lige u sezoni 2017/18. Za nas je prvo mesto posebna čast i obaveza da i u narednom periodu budemo pravi promoteri košarke i sportskog duha, čuvajući košarkašku tradiciju naših prostora na najreprezentativniji način.

Čestitamo timu i stručnom štabu Crvene zvezde na odlično odigranim partijama u završnici ABA lige na kojima su još jednom potvrdili da predstavljaju pravi evropski klub",
navodi se u saopštenju Budućnosti, a prenose ''Vijesti''.

Na ovaj način je, nadamo se, stavljena i tačka na velike tenzije koje su postojale između ova dva kluba posebno pred četvrtu utakmicu finalne serije, kada je Zvezda čak zapretila da neće izaći na teren, nezadovoljna suđenjem protiv Podgoričana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 17.04.2018
09:03

Tako i treba da bude. Ako je bilo vannastavnih aktivnosti tokom serije, na to je trebalo tada i ukazivati, sto je doduse i radio Covic. Dok traje borba - borba je na svim poljima, kad se bitka zavrsi cestitas boljem ako si izgubio i tacka.

avatar
Nenad Šmigić
Monday, 16.04.2018
20:56

napravili dogovor ljudi ...negde u junu na ovom istom sajtu ce osvanuti vest sledece sadrzine ....BUDUCNOST JE IZDALA SAOPSTENJE ZA JAVNOST U KOJEM ISTICE DA JE DONELA ODLUKU DA ODUSTANE OD TAKMICENJA U EUROLIGI USLED NEDOSTATKA VREMENA DA ISPUNI SVE ZAHTEVE TOG TAKMICENJA,ULOZILI SMO OGROMNE NAPORE.ALI RADOVI NA PROSIRENJU DVORANE MORACA NECE BITI U DATOM ROKU ISPUNJENI ! OVIM PUTEM SE IZVINJAVAMO SVOJIM NAVIJACIMA,ALI VISA SILA JE ODNELA POBEDU...zapamtite ovo sto sam napisao !!!!

avatar
Old_school
Monday, 16.04.2018
22:02

A sta ako ne bude tako? Cutaces kao i milion puta do sada kada ste ispali glupi u vasim teorijama zavere.

avatar
Nenad Šmigić
Tuesday, 17.04.2018
09:22

covece,kako ne shvatas da Buducnost ne treba euroligi ?! neatraktivna,a i nema dovoljno novca za to takmicenje,shvatas ?Bartomeu nije u interesu da Buducnost igra ...Zvezda ce igrati milion posto,zapamti !!!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 17.04.2018
08:22

Kakve bre crne teorije zavere, vas -gazda- je vec krenuo otvoreno da lobira da prime vas, a ne njih, da li ti nekad bar malo stanes da bi razmislio pre nego sto nesto napises?

avatar
Stefan Lazović
Monday, 16.04.2018
22:06
avatar
Балша Николић
Monday, 16.04.2018
19:13

Дилема никада није ни постојала

avatar
marecareee
Monday, 16.04.2018
19:11

Bravo momci, bolji klub je pobedio, treba im čestati

avatar
4k4Dex
Monday, 16.04.2018
19:01

Tako, lepo, tako treba. Samo se kod nas jos poraz smatra smrtnim grehom. Nekad pobedis, nekad izgubis, to je sve samo sport.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 17.04.2018
01:40

Ni Partizan nije ovako otimao u svoje vreme kao Buducnost. Al realno Buducnost je smesna, ove sezone i to je to, nece postojati kao Partizan trenutno, pazi sta ti kazem. I ako budu igrali EL bice ekipa za kos razliku nece 5 trijumfa imati.