Zvezda, Cedevita i Budućnost su ''druga dimenzija'', Zadar preti ostalima!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.10.2016.
15:20
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Jučerašnji nezapamćeni debakl Zadrana u ABA ligi žestoko je odjeknuo u regionu, pa je zanimljivo čuti šta u ovom klubu imaju da kažu posle svega.

aba-liga.com/Tajfun/Jure Godler
aba-liga.com/Tajfun/Jure Godler

Povezane vesti

U razmaku od samo par dana, ekipa Zadra doživela je dva prava rezultatska brodoloma!

Nejpre su od Crvene zvezde mts deklasirani na svom terenu sa 103:66, da bi sinoć u Zagrebu ''zaleđeni'' na minus 58 - 120:62!

Dakle, u ove dve utakmice, Zadrani su ostvarili koš razliku od MINUS 95!

Posle sinoćnje blamaže u Zagrebu, trener Ante Matulović je opravdanje pokušao da nađe u činjenici da Zadrani nisu mogli da registruju par igrača uoči ovog susreta, ali je i naglasio da su ekipe poput Crvene zvezde, Cedevite i Budućnosti ''druga dimenzija'' u odnosu na sve ostale u ligi.

"Teško je nešto reći posle ovakve prezentacije ekipe Zadra. Sam pristup igri na samom početku, a i energija koju smo dali su vrlo skromni u odnosu na ovakvu Cedevitu kakva je bila večeras i mi ne možemo odgovoriti ovakvim ekipama kao što su Crvena zvezda, Cedevita i Budućnost.

Imamo smanjen broj igrača u rotaciji. Cela zbrka oko registrovanih i neregistrovanih igrača odvela je ekipu u neko sasvim drugo razmišljanje i nismo u stanju da zapretimo takvim ekipama.

Ja sam siguran da ćemo u nastavku prvenstva s ekipama koje su u rangu s nama pokazati naše pravo lice, jer Cedevita je ekipa koja je za nas druga dimenzija. Ne možemo im parirati ni u jednom segmentu igre i to se večeras pokazalo na parketu'',
poručio je Matulović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke