Zvezda: "Čarlse, hvala za radosti..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.07.2015.
16:10
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom oglasio se tokom popodneva povodom vesti da je dosadašnji član tok kluba Čarls Dženkins dogovorio saradnju sa Armanijem iz Milana.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i regiona oglasio se tokom dana povodom vesti da je Čarls Dženkins pronašao novi angažman nakon dve godine igranja za Crvenu zvezdu Telekom.

"Čarlsu Dženkinsu na kraju najuspešnije sezone u istoriji KK Crvena zvezda je istekao ugovor. U sredu 8. jula i zavnično je objavljeno da je sjajni Amerikanac novi član Armanija" navodi se na sajtu crveno-belih.

Amerikanac je posle dve sezone u Crvenoj zvezdi Telekom odlučio da karijeru nastavi u Armaniju iz Milana a pre no što je njegov menadžer obelodanio tu vest Dženkins se pismom oprostio od Zvezde.

Na isti način uzvratili su i crveno-beli koji su sjajnom Amerikancu zahvalili na radostima koje je doneo navijačima i poželili mu sve najbolje u daljem toku karijere.

"Za sve što je u dve nezaboravne godine podario klubu, a posebno za brojne radosti koje je doneo navijačima, Crvena zvezda mu se zahvaljuje i želi mnogo uspeha u nastavku karijere. HVALA TI ČARLSE I SREĆNO!!!" stoji u oproštajnoj poruci Crvene zvezde Telekom.

Čarls Dženkins je drugi Amerikanac koji je sa crveno-belima produžio ugovor i u klubu ostao dve godine. Za to vreme je odigrao ukupno 145 utakmica i postigao 1589 poena.

Osvojio je dva "Kupa Radivoja Koraća", šampionski prsten ABA lige, titulu šampiona Srbije, a sa crveno-belima igrao je polufinale Evrokupa i TOP 16 fazu Evrolige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 08.07.2015
19:49

Najgotivniji stranac u Zvezdi definitivno.. Srećno majstore

avatar
kosingas
Wednesday, 08.07.2015
18:02

Copy Žofri past Jenkins!

avatar
i.sarajevo
Wednesday, 08.07.2015
18:02

pravi profesionalac,svaka mu cast

avatar
Doktor ijopet
Wednesday, 08.07.2015
18:01

Djenka hvala ti za one suteve sa poludistance koji su navijace partizana bacali u ocaj i hvala ti sto si na pravi nacin reprezentovao dres koji nosis pokazajuci borbenost i kulturu na parketu.

avatar
Marko Djordjevic 035
Wednesday, 08.07.2015
16:55

Volimo te Djenka ! Da nam se vratis brzo , da slavimo opet. Sto se Zvezde i pozicije dva tice, suska se svasta...Met Dzening je slobodan igrac, Majk Frejzer ako ne izbori NBA ugovor, Aron Harison takodje. :)

avatar
Тимотије Данканић
Thursday, 09.07.2015
12:19

Vjerujem je da je Dzening skup za nas...Tesko da u Evropi imas sada beka kao Dzenkins da igra perfektnu odbranu i plus da je konstantan u napadu...Ko god da dodje ne moze ga zamijeniti nikako...Lazic moze samo defanzivno...

avatar
Amar Zo
Wednesday, 08.07.2015
16:18

Hvala ti Djenga za sve