Zvezda bolja od Mornara, blistao Lojd

Autor: Ivan Cvetković
subota 19.09.2020.
18:25
Izvor: Sportske.net, KK Crvena zvezda

Amerikanac najavio velike stvari.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su danas novi trening meč pred početak nove sezone.

U duelu sa ekipom Mornara iz Bara "crveno-beli" su slavili rezultatom 89:79, navodi se na sajtu Zvezde.

Utakmica je bez prisustva publike, uz puno poštovanje svih protokola odigrana u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Trener Zvezde Saša Obradović pružio je priliku svim igračima koji su se našli u protokol, dok je Kori Volden nakon lakše povrede koju je zaradio u Laktašima odmarao.

KK Crvena zvezda: Hol 7+7as, Lojd 29, Uskoković 3, Davidovac 18, Lazić 2, Rit 12+6sk, Radanov 2, Dobrić, Simonović, Jagodić-Kuridža 5+5sk, Šimanić, Kuzmić 10+6sk.

KK Mornar Bar: Pulen 13, Gebrijel 1, Nidam 15, Jeremić 3, Šehović 3, Smit 4, Vajthed 12, Lazić 12, Pavić, Vranješ 3, Bjelica 3, Luković 10.

Narednu proveru "crveno-beli" imaju sledeće nedelje.
Baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Saturday, 19.09.2020
23:15

Eto, imamo oba trenera koji su rasli uz Zvezdu i Sasa i Deki, i mislim da treba da im damo jaku podrsku i kad ne ide, kao sada Dekiju a ne da im pravimo jos veci pritisak! Doduse, Sale ima mnogo iskustva kao trener a vidi se i razlika u nasoj igri ako uporedimo sa prosle dve godine, od Alimpijevica pa do Sakote. A ako Bog da Zvezda prolazi u Ligu Evrope, tek ce da igra tecnije i bolje. Nisam gledao ovu tekmu, jer i ne znam gde se mogu pratiti ove pripremne tekme, npr Tegeltija prati uglavnom Partizan i moze se gledati kao kratki neki snimak, a mi Zvezdu nigde, osim u Gloria Kup u Turskoj gde je bilo prenosa. Tim Zvezde mi izgleda bas ok, glledao sam ovog zadnjeg centra na YOU TUBE higlights, izgleda neki atleta ali tanak za centra, kako god dobro nam dosao, ako ga je Sale pikirao to je to! Pozdrav za ljubitelje kosarke uz molbu, ako bilo ko ima neki link gde se moze gledati repriza ili izvezstaj, sa zadovoljstvom bih pogledao ovu tekmu protiv Mornara.