Zvezda: "Bez razmene ulaznica iz bezbednostih razloga"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.04.2015.
17:08
Izvor: Beta

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je iz bezbednosnih razloga doneta odluka da na mečevima polufinalne serije plej-ofa Jadranske lige protiv Partizana nema gostujućih navijača.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

"Odluka je doneta iz bezbednosnih razloga kako bi se spustila tenzija. Na ovaj način će Crvena zvezda biti u prilici da iskoristi prednost domaćeg terena koju je apsolutno zasluženo stekla osvajanjem prvog mesta u ligaškom delu regionalnog takmičenja", piše u saopštenju Zvezde.

Prva utakmica polufinala plej-ofa Jadranske lige izmedju Zvezde i Partizana igra se sutra, a danas je održan sastanak predstavnika državnih bezbednosnih službi kojem su prisustvovali i predstavnici oba kluba.

Zvezda navodi da će za utakmice "večitih" rivala biti sprovedene opsežne mere bezbednosti u cilju da ti mečevi proteknu u najboljem redu.

Kapije dvorane Pionir biće otvorene već u 18h, pa su iz tabora Zvezde pozvali navijače da ranije dođu u halu da bi se izbegla gužva na ulazima.

"Oko hale Pionir biće organizovana dva bezbednosna prstena tako da niko bez karte neće moći da priđe dvorani. Ova odluka biće striktno poštovana tako da još jednom apelujemo na sve one koji nemaju ulaznice da ne pokušavaju da priđu beogradskom hramu košarke jer im to neće biti omogućeno", navodi se u saopštenju Zvezde.

Crvena zvezda je apelovala na navijače da navijaju fer i sportski, i da ne bacaju predmete na teren i da ne koriste pirotehnička sredstva.

Prvi meč polufinala plej-ofa izmedju Zvezde i Partizana igra se sutra od 21h u hali Pionir.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke