Zvezda bez Jovića protiv Olimpije

Autor: Beta Beta
nedelja 26.02.2017.
17:55
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje dobru utakmicu sutra protiv Olimpije u Jadranskoj ligi, kao i da će njegov tim igrati bez povređenog Stefana Jovića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Zvezda je obezbedila prvo mesto na tabeli, a Olimpija opstanak, tako da utakmica nema takmičarskog značaja

"Utakmica nas očekuje nakon što je Olimpija pobedila Budućnost i izašla iz opasne zone, u borbi za opstanak u ligi. Mi ćemo i ovu utakmicu odigrati nekompletni, bez već duže odsutnog Nemanje Dangubića, koji je počeo lagano da trči, ali i bez Stefana Jovića koji je dobio jak udarac tokom utakmice sa Galatasarajem, i zbog povrede nije trenirao od četvrtka. Očekujem, ipak, jednu utakmicu u kojoj oba tima mogu da prikažu dobru i lepu igru za gledaoce", rekao je Radonjić.

Centar Ognjen Kuzmić kazao je da tim želi da pobedi, bez obzira na to što se još oporavlja od utakmice sa Galatasarajem u Evroligi.

"Još nekoliko mečeva nam je ostalo do kraja regularog dela ABA lige, osećamo još uvek posledice teške utakmice sa Galatasarajem, nećemo moći da računamo na pomoć Dangubića i Jovića, ali želimo da odigramo koncentrisano i dopadljivo, i dodjemo do novih bodova, bez obzira na to što smo već osigurali prvo mesto na tabeli", rekao je Kuzmić.

Utakmica Zvezda-Olimpija igra se u ponedeljak od 18.00 u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 26.02.2017
21:34

Небитна утакмица коју треба да игра други тим.