Zvezda apeluje: "Navijači, kupujte karte na vreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.10.2017.
17:21
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s apelovao je na svoje navijače da kupovinu karata na blagajnama pred sam početak utakmice upražnjavaju samo u slučajevima kada nemaju drugog izbora.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije i ABA lige već je odigrao prve dve utakmice u regionalnom šampionatu i to obe na domaćem terenu.

Crvena zvezda mt:s odigraće preko 40 takmičarskih mečeva ove sezone na svom terenu, a scene koje su zabeležene pred jučerašnju utakmicu sa Mega Bemaksom naterale su predstavnike kluba da se obrate navijačima.

Crveno-beli su na zvaničnom sajtu apelovali na svoje pristalice da kupovinu karata na blagajnama, uoči samog početka meča, praktikuju samo u krajnjem slučaju jer se stvaraju velike gužve pa se dešava da navijači uđu u halu tek u drugoj četvrtini, kao što je to bio slučaj juče.

"KK Crvena zvezda mt:s ulaže ogromne napore već godinama da ulaznice za svoje mečeve učini što dostupnijim za svoje pristalice. Zato podsećamo da je klub potpisao ugovor i sa 'Eventimom' koji ima široku mrežu svojih prodajnih objekata gde mogu znatno ranije da se kupe ulaznice za sve utakmice", navodi se u apelu crveno-belih.

Ekipa Crvene zvezde narednu takmičarsku utakmicu igra u gostima protiv Union Olimpije, dok će sledeći meč u Beogradu odigrati 15. oktobra protiv Budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke