Zvezda - A sada, pohod na triplu krunu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.05.2015.
17:09
Izvor: Beta

Posle kraćeg slavlja zbog osvajanja ABA lige, Zvezdini košarkaši već od sutra kreću u nove pobede. Poslednji cilj u ovoj sezoni se zna - tripla kruna i prekid Partizanove 13-godišnje dominacije na domaćoj sceni.

Beta/AP Photo / Darko Vojinovic
Beta/AP Photo / Darko Vojinovic

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić rekao je danas da je njegova ekipa emotivno i fizički ispražnjena posle plej-ofa u Jadranskoj ligi, ali da mora da opravda ulogu favorita u predstojećoj utakmici sa Tamišom u Superligi Srbije.

Košarkaši Zvezde sutra od 19 časova pred praznim tribinama hale Pionir igraju protiv Tamiša, utakmicu trećeg kola Superlige Srbije.

Igrači Zvezde i stručni štab danas su počeli sa treninzima, pošto su imali tri slobodna dana posle osvajanja Jadranske lige u Zagrebu.

"Očekujem pobedu. Ekipa je emotivno i fizički ispražnjena posle velikih napora u plej-of seriji ABA lige, ali pred nama su novi izazovi koje ćemo spremno dočekati. Tamiš će pokušati da iskoristi naš umor, imaće veliki motiv, ali mi znamo šta je naš cilj i potrudićemo se da ga ostvarimo", rekao je Tejić za klupski sajt.

Posle dva kola u Superligi Srbije Zvezda ima dve pobede, a Tamiš je pretrpeo oba poraza.

"Imamo ulogu favorita, ali to moramo da dokažemo na terenu. To ćemo uspeti ako budemo imali maksimalan pristup. želimo da nastavimo pobednički niz i da osvojimo prvo mesto mesto u ligaškom delu takmičenja, što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena u plej-ofu", rekao je Tejić.

"Maksimalno smo koncentrisani, ići ćemo kao i do sada korak po korak. Prva prepreka je Tamiš i daćemo sve od sebe da je savladamo", dodao je krilni-centar Zvezde Marko Tejić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Monday, 04.05.2015
19:24

дати максималну минутажу момцима са клупе:јовићу,лазићу,блажичу,дангубићу,тејићу и цирбесу...остали да улазе чисто да осете игру...е онда у полуфиналу против партизана упалити машину за млевење

avatar
Delija
Monday, 04.05.2015
19:32

...Reljiću, Kaplanoviću, Čvoroviću, Aranitoviću, ...

avatar
Monday, 04.05.2015
18:36

Titula za DELIJE!

avatar
Samo CZV
Monday, 04.05.2015
17:59

Ovo će biti lagana šetnja do titule.nPrejaki smo.Napred Zvezdo!