"Zver" se odvezala u Teksasu, "Kandža" zgrabila i Karija i Voriorse!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.10.2019.
07:38
Izvor: Sportske.net

Adetokumbo pokazao zbog čega je MVP, pokvario debi Vestbruka. Voriorsi nisu mogli da zamisle goreg rivala na otvaranju nove dvorane.

EPA-EFE/TANNEN MAURY
EPA-EFE/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Vestbrukov debi zasenio je Janis Adetokumbo. Grk je napustio igru zbog šest penala u finišu, ali tim nije paničio, sigurnom igrom priveli su posao kraju.

"Zver" je uz 30 poena, imao 13 skokova i 11 asistencija, Bruk Lopez je u finišu pogodio težak šut, sa četiri koša praktično održao prednost Baksa i sačuvao pobedu.

Vestbruk i Harden su funkcionisali odlično u porazu, Harden je promašivao, završio sa imao 19 poena, 14 asistencija i 7 skokova, Vestbruk 24 poena, 16 skokova i 7 asistencija.

Baksi su pokazali zbog čega su jedan od najvećih kandidata za titulu, serijom 13:3 na startu poslednje četvrine su preuzeli vođstvo i na kraju sačuvali trijumf, iako je Hjuston do samog kraja bio u utakmici.

Atlanta je razbila Detroit u nastavku, gorka pilula za Pistonse već na startu. Trae Jang je ubacio 38 poena Pistonsima, imao 9 asistencija i 7 skokova, Džon Kolins je kombinovao 20 poena, 10 skokova, solidan je bio Džabari Parker sa 18 poena. Kod domaćina bivši MVP, Derik Rouz 27 poena, Dramond 21, Pistonsi su igrali dva meča za 24 časa, umor je učinio svoje.

Kavi Leonard je streptomicin za Golden Stejt, prešao je celu Ameriku, aada ih teroriše na Pacifiku. Klipersi su posle Lejkersa dobili još jedan derbi, odneli pobedu iz San Franciska, a "Kandža" je uz 21 poen, imao 9 asistencija i pet skokova. Na parketu je proveo dvadesetak minuta, Klipsi su dominirali, meč je bio rešen nakon tri četvrtine, gosti su imali neverovatnih 62% šuta. Pogodili su 18 trojki iz 32 pokušaja, jasno da Voriorsi nisu imali nikakvu šansu.

Kari je dao 23 poena, Rasel 20, ali je njihov tim primio 46 poena u trećoj četvrtini, neće po dobrom pamtiti otvaranje nove dvorane u San Francisku.

Rezultati:

Golden State - LA Klipers 122:141
Detroit - Atlanta 100:117
Hjuston - Milvoki 111:117

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke