ZVANIČNO - Zvezda od danas ima igrača manje! Hoće li stići novo pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.12.2020.
11:33
Izvor: Sportske.net

Dodatni problem pred Olimpijakos...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pisali smo jutros o Zvezdinim problemima na mestu plejmejkera zbog povrede Lengstona Hola koji najverovatnije neće moći da nastupi ni protiv Olimpijakosa, kao i o situaciji sa Tejlorom Ročestijem, kome je istekao dvomesečni ugovor sa crveno-belima.

Zbog pomenute situacije sa Holom, očekivalo se da će Zvezda možda i produžiti ugovor sa Ročestijem, ali to se nije dogodilo.

Zvezda se ovog prepodneva oglasila zvaničnim saopštenjem i potvrdila da Ročesti više nije njen član.

''Tejlor Ročesti i KK Crvena zvezda mts okončali su u sredu saradnju i iskusni američki bek nije više član crveno-belih .

Ročestiju je u utorak istekao dvomesečni ugovor koji je potpisao sa Crvenom zvezdom početkom oktobra.

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Ročestiju na učinku i ponašanju u prethodnom periodu, i želi mu sreću u nastavku karijere.

KK Crvena zvezda mts''
.

Sada se postavlja pitanje da li će biti angažovan neki drugi igrač umesto Ročestija, ali o tome će biti više priče narednih dana, posle meča sa Olimpijakosom.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdo Zvezdana
Wednesday, 09.12.2020
18:28

Teraj Brajanta

avatar
nemam pojma
Wednesday, 09.12.2020
14:25

Volden je plej, Uskoković je plej, Hol kad se oporavi je treći plej, stvarno vas ne razumem. Po mom mišljenju nije vam Ročesti ni bio potreban. Na bekovima još imate Lojda i Radanova, Dobrića, Lazića. Na trojci Simonovića i Davidovca. Na četvorci O Brajenta, Kuridžu, Rita, na petici Terija i Kuzmića. Kako se vidi, imate viška igrača. Vaš problem je što nemate kolektivnu igru, što se previše ide na Lojda i Voldena, zato je i Ročesti ispao višak, koji takođe voli da carini loptu.

avatar
Kori Volden
Wednesday, 09.12.2020
15:32

Volden nije plej, nego kombo bek i nema veze sa tom pozicijom. Nema nikakvog viska nego evidentan manjak. Lazic i Dobric godinama nisu bekovi i igraju na poziciji 3 iskljucivo. Simonovic nije trojka, Davidovac se najbolje snalazi na 4. , iako je vise za sad igrao na 3. Rit nije cetvorka. Drzi se svog kluba.

avatar
nemam pojma
Wednesday, 09.12.2020
17:47

Još zaboravih Simanića kao krilnog centra reprezentacije. Strašno je šta ovaj Obradović radi sa domaćim igračima.