Zvanično - Pao veliki potpis u El Eju

Autor: Nikola Miloradović
sreda 23.05.2018.
23:00
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz "Stejpls centra" obavila je važan zadatak pred narednu sezonu.

Beta/AP Photo/Marco Garcia
Beta/AP Photo/Marco Garcia

Povezane vesti

LA Klipersi se ove sezone nisu plasirali u plej-of, prvi put još od 2011. godine, ali je uprava rešila da produži saradnju sa trenerom Dokom Riversom.

Danas je sve i ozvaničeno, pa će Rivers u svojoj 20. sezoni u najjačoj ligi sveta nastaviti da predvodi Klipse.

Rivers je ekipu iz "Grada anđela" preuzeo još 2013. godine, u prve četiri sezone je ekipu vodio u plej-of, u prva dva navrta su zaustavljeni u polufinalu Zapada, dok su u sezonama 2015/16 i 2016/17 zaustavljeni u prvoj rundi doigravanja.

Ove sezone su doživeli velike promene, još letos ih je napustio Kris Pol, u trejdu sa Hjustonom su dobili Lua Vilijamsa, Peta Beverlija, Montrezl Harela i Sema Dekera, kasnije je stigao i Miloš Teodosić, da bi tokom sezone El Ej napustio i Blejk Grifin, a u zamenu za njega Rivers je dobio Tobajasa Herisa, Ejverija Bredlija i Bobana Marjanovića.

Klipersi će na predstojećem draftu birati sa 12. i 13. mesta, ostaje da se vidi da li će to pravo i iskoristiti ili će visoke pozicije iskoristiti za trejd.

Pitanje je kako će rešiti i situaciju sa DeAndre Džordanom, koji ovog leta može da bira da postane ograničeno slobodan ili da produži saradnju na još godinu dana.

Slična situacija je i sa Teodosićem, koji ima opciju da napusti klub ovog leta.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 24.05.2018
09:08

Treba da se resi ili sina ili Tea i da nekim trejdom dovede pleja koji zna da igra odbranu i uz malo bolju cetvorku,mogli bi biti najbolja defanzivna ekipa u ligi,a vec imaju i ko ce da sipa.