Zvanično! Melo Entoni se vratio u NBA!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.11.2019.
08:43
Izvor: Sportske.net

Velika zvezda posle godinu dana ponovo u najjačoj ligi na svetu.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Kako javlja uvek pouzdani Adrijan Vojnarovski, Melo Entoni se vraća u NBA ligu.

Posle loše sezone sa Hjustonom, odnosno samo 10 mečeva i odlaska u Čikago koji ga je odmah otpustio, Karmelo godinu dana nije igrao košarku. Ovaj 35-godišnji igrač, inače 10 puta Ol-Star je na sve načine pokušavao da se vrati u ligu, na kraju je uspeo, potpisao je ugovor sa Portlandom.

Demijen Lilard je dao zeleno svetlo, Blejzersi su prošle godine igrali finale Zapada, ali su startovali loše, 4-8 u novoj sezoni.

Melo će pomoći iskustvom, ugovor nije garantovan, biće zamena za Zaka Kolinsa koji je morao na operaciju i vratiće se u martu.

Entoni je spreman, pridružiće se Blejzersima na predstojećoj turneji od šest mečeva, koja počinje u subotu u San Antoniju.

On će imati ulogu da rastereti Lilarda koji postiže oko 29 poena, igra u MVP formi, ali to se nije odrazilo na rezultate ekipe.

Osim Denvera i Njujorka gde je pre šest godina bio najbolji strelac lige, Entoni je igrao za Oklahomu i Hjuston. Sa američkom reprezentacijom ima tri olimpijska zlata, kao i bronzu iz Atine. Osvojio je i univezitetsku titulu sa Sirakjuzom, bio treći pik drafta, 2003. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke