Zvanično - Još jedan odlazak sa Malog Kalemegdana!

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.06.2020.
13:27
Izvor: Sportske.net

Stigla je i potvrda.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kao što je i najavljeno, Čarls Dženkins je novi košarkaš Olimpijakosa.

To je sada potvrdio i njegov agent Miško Ražnatović.

Dženkins se vratio u Zvezdu po drugi put minulog leta, ali nije pružao najbolje partije u sezoni za nama, pa je dobio dozvolu da pregovara sa ekipom iz Pireja.

Imao je još godinu dana ugovora sa "crveno-belima", ali je ipak napustio klub nakon prve sezone, bio je velika želja trenera Olija Jorgosa Barcokasa, sa kojim je sarađivao u Himkiju i od samog starta je bilo jasno da će popularni Đenka po treći put u karijeri napustiti redove Crvene zvezde.

Prvi put je na Mali Kalemegdan stigao leta 2013. godine, dve sezone je branio boje Zvezde, pre nego što je otišao u Armani.

Nakon jedne sezone u Italiji vratio se u Zvezdu i crveno-beli dres nosio još godinu dana, da bi se potom preselio u Rusiju, gde je zaigrao za Himki.

Dve godine je nosio dres ekipe iz Podmoskovlja, sarađivao je tamo sa Barcokasom, sa kojim će sada nastaviti saradnju u Pireju.

Sa Zvezdom je osvojio dve titule u ABA ligi, bio je i MVP finala 2017. godine, a osvojio je i dve titule u Superligi Srbije, kao i tri Kupa Radivoja Koraća.

Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Sunday, 21.06.2020
23:38

Zvezda klub bez plana i programa, kupuju kosarkase na kilo, pa ko ce to sve sklopiti. Ko moze da nabroji ko je sve prosle godine prosao kroz klub,

avatar
marecareee
Saturday, 20.06.2020
13:32

Kako je igrao prošle sezone i za koju platu, srećan put!