Zvanično je - Jokić je najbolji centar na svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.10.2019.
08:43
Izvor: Sportske.net

I noćas pokazao kako se igra sa rivalima, anketa među generalnim menadžerima timova jasna...

AP Photo/Kyusung Gong
AP Photo/Kyusung Gong

Povezane vesti

Dalas je ostao neporažen u predsezoni, dobili su starog rivala Portland, Nikola Jokić je počeo meč, odigrao nešto više od 15 minuta, koliko i ostatak startera. Srbin je ubacio 11 poena, uz dobar šut, imao je i tri uhvaćene lopte. Nagetsima je posao bio olakšan, Portland je odmarao Lilarda i MekKoluma, povređen je Vajtsajd, Gasol neće igrati u predsezoni.

Mario Hezonja koristi svaku šansu u Blejzersima, 18 poena, 6 asistencija, 5 skokova za Hrvata.

Jokić je inače rasturio Zaka Kolinsa u prvom delu, pa je kako pišu mediji u SSD, trener Meloun odlučio da bude milostiv prema košarkašu tima iz Oregona.

Zanimljivo, istraživanje NBA je pokazalo da je Nikola Jokić najbolji centar današnjice, najbolji na svojim pozicijama su još Kari, Harden, Kavaj Leonard i Adetokumbo.

Inače, glasali su generalni menadžeri svih NBA timova.

Klipersi su poraženi od Dalasa, Leonard se još zagreva, 13 poena, propisno se ispromašivao, nije bilo Pola Džordža, ni Lua Vilijamsa kod domaćih koji nemaju pobedu u pripremnim mečevima.

Kod Dalasa, Dončić 15 poena, 13 skokova, umalo da napravi "pogrešni dabl-dabl", izgubio je devet loti. Bobi solidan, igrao je blizu 18 minuta, 4 poena, polovičan šut, ali je dodao 7 skokova, asistenciju i dve blokade.

Inače, Klipsi su u pomenutom glasanju generalnih menadžera NBA, dobili 46% glasova za titulu, Milvoki 36%, Lejkersi 11%, a glasove još imaju Voriorsi i, zanimljivo, Portland. Denveru se daju šanse da igra Zapadno finale, Jokić je drugi najbolji stranac u ligi posle Janisa. Grku predviđaju MVP krunu, Kari, Dejvis, Leonard i Jokić imaju manje glasova.

Milvoki je uz 26 poena i 14 skokova Adetokumba slavio protiv Minesote, Čikago je uz neočekivanih 29 poena Kobija Vajta dobio lako Atlantu.Sedmi pik drafra, momak sa Severne Karoline je sasuo šest trojki, pogodio 10 od 14 šuteva i dokazao da ga čeka lepa budućnost u NBA.

Derbi Floride pripao je Majamu, 23 poena Batlera, Dragić 5 poena, 3 asistencije, skroman učinak Slovenca. Kod Orlanda 14 poena, 6 skokova Vučevića, izgubio je pet lopti.

Rezultati:

LA Klipers - Dalas 87:102
Denver - Portland 110:104
Milvoki - Minesota 118:96
Čikago - Atlanta 111:93
Orlando - Majami 98:107

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Friday, 18.10.2019
10:11

I na svetskom je bio MVP

avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
09:40

Leonard Hahaha

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 18.10.2019
08:49

Kohi Leonard, počinje sezona:D Trebalo je pomenuti i Porzingisa, izašao iz povrede, dve godine nije igrao, a opet imao zapažene minute, a i brojke protiv Klipersa.