Zvanično: Cedevita ima "novog" pleja, na terenu već protiv Zvezde

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.11.2018.
16:24
Izvor: Sportske.net

Najavljeni transfer sada je dobio i zvaničnu potvrdu.

aba-liga.com/Cedevita/Marin Susic
aba-liga.com/Cedevita/Marin Susic

Povezane vesti

Kao što se prethodnih dana i pisalo, Džejkob Pulen se vratio u Cedevitu.

Ovaj američki košarkaš sa gruzijskim pasošem je boje "Vitamina" već branio u sezoni 2015/16, nakon toga je igrao za Himki, kratko i za Filadelfija 76erse u NBA ligi, kalio se i u njihovoj filijali iz Delavera u razvojnoj ligi, a u tekućoj godini je igrao u Iranu i Turskoj.

Pulen se danas priključio ekipi u Beogradu i nastupiće u subotu od 21h protiv Crvene zvezde.

"Stvarno sam srećan što sam se vratio i jedva čekam da zaigram. Odradio sam nekoliko treninga, gledao ekipu u pobedi protiv Budućnosti i pre toga protiv Lokomotive. Ekipa je dobra, ima dosta mladih igrača. Moramo da vidimo kako da krenemo da pobeđujemo u ABA ligi. U pristojnoj sam formi, spreman za igru. Naravno, moram da uhvatim takmičarski ritam, ali i to će brzo. Tu sam. Od pre par godina u Cedeviti sećam se da sam se dobro zabavljao, da smo igrali puno sjajnih utakmica u velikim dvoranama i pobeđivali. Sada, startujem protiv Crvene zvezde u Beogradu! To je zabavno", rekao je Pulen.

Ovaj 28-godišnji košarkaš, koji se u više navrata dovodio u vezu i sa Crvenom zvezdom, parafirao je ugovor sa Zagrepčanima do kraja sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke