Zvanično, bivši košarkaš Zvezde stigao u Partizan!

Autor: Ivan Cvetković
petak 10.07.2020.
11:13
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" dobili ozbiljno pojačanje!

Epa/Eredem Sahin
Epa/Eredem Sahin

Povezane vesti

Nekadašnji košarkaš Bajerna, Estudijantesa, Crvene zvezde i Mega Bemaksa Nemanja Dangubić od naredne sezone će zaigrati u Partizanu, potvrdio je taj klub.

Doskorašnji igrač Estudijantesa, kojeg je 2014. godina na NBA draftu izabrala Filadelfija, rođen je 1993. godine u Pančevu, a do sada je igrao za minhenski Bajern, Crvenu zvezdu MTS, Mega Bemaks i Hemofarm.

U mlađim selekcijama, Dangubić je branio boje reprezentacije Srbije sa kojom je osvojio dve srebrne medalje, na Evropskom prvenstvu u za uzrast do 18 godina, odnosno Svetskom prvenstvu za uzrast do 19 godina.

"Jako sam srećan što ću biti deo tima i organizacije Partizana. Poznajem dosta novih saigrača od ranije, sa nekima sam igrao zajedno na početku karijere i poznajem ih jako dugo. Takođe, od ranije, iz reprezentativnih selekcija,  poznajem i stručni štab. Radujem se radu sa trenerom Vladom Šćepanovićem, srećan sam i vrlo motivisan pred novu sezonu", izjavio je Nemanja Dangubić za klupski sajt, nakon potpisivanja ugovora čiji detalji za sada nisu poznati.

Partizan je prethodno pojačao svoj tim plejmejkerom Kodijem Miler-Mekintajerom, a u međuvremenu je trenera Andreu Trinkijerija na mestu šefa stručnog štaba zamenio njegov dosadašnji pomoćnik Vlado Šćepanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 10.07.2020
11:36

Izdangubice u Partizanu... :)

avatar
Čeki
Friday, 10.07.2020
11:25

Dečko, ti i kad si došao da igraš kod nas u Zvezdu, znali smo da si Grobar. Nikad to nisi pokušavao da sakriješ i nisi davao neke ishitrene izjave jer si igrao u Zvezdi. Imao si oscilacija, ali si se uvek maksimalno borio za naš dres i zato te cenim. Imao bi i bolju karijeru da se nisi povredio par puta baš kad si počeo super da igraš. Sve u svemu, želim ti sreću u nastavku karijere.