Zuros se ne plaši evropske Zvezde: ''Na pobedu u Železnik!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.04.2017.
15:31
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Trener Budućnosti Ilijas Zuros optimističk dočekuje sutrašnje gostovanje u Železniku, u odlučujućoj utakmici za plasman u finale plej-ofa ABA lige.

Screenshot: YouTube/BasketNewslt
Screenshot: YouTube/BasketNewslt

Povezane vesti

Utakmica u dvorani u Železniku na programu je u utorak od 19 časova, a dodatni razlog za optimizam šefa struke Podgoričana jeste odlična igra njegovog tima u prethodnoj utakmici i pobeda nad favorizovanom Zvezdom od 63:57.

Ipak, svestan je da ih u majstorici očekuje mnogo teži posao, pogotovo što će Zvezda imati veliku podršku sa tribina, bez obzira što je hala znatno manjeg kapaciteta od bivšeg ''Pionira''.

''Kao što sam govorio uviek, verujem u igrače, možemo da se takmičimo i da uradimo dobar posao ako budemo kocentrisani i ako se budemo borili.

To smo uradili u prethodnom meču, a u ovom moramo da budemo još bolji, jer igramo na strani, ali  i zato što očekujemo pritisak i na terenu i van njega. Naš cilj je da pobedimo i daćemo najbolje od sebe da ga ispunimo",
poručio je Zuros, a prenose ''Vijesti''.


Novinare je interesovao i njegov komentar o tome kako je odlazak Markusa Vilijamsa uticao na ekipu, ali Zuros na tu temu nije želeo previše da govori.

"Nije korektno da pričam o tome. Ne volim da pričamo o tome šta je bilo bolje prije toga, a šta nakon toga. Pokazali smo veliki timski duh, ekipa je bila borbena, imala karakter... To je najvažnije.

Budućnost treba da igra tako ne samo protiv Zvezde, već uopšte... Ja volim da moje ekipe igraju tako, a rezultati će doći, potrebno je samo ići korak po korak. Naredna utakmica je veoma važna i za mlade igrače, jer će osetiti novo iskustvo, važno u sazrevanju...", poručio je Zuros.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke