Zuros iskren: "Zvezda je zaslužila finale"

Autor: Beta Beta
sreda 05.04.2017.
00:26
Izvor: Beta

Trener košarkaša Budućnosti Ilijas Zuros rekao je večeras da je Crvena zvezda zaslužila da se plasira u finale Jadranske lige, odnosno da je na parketu pokazala da više želi finale od njegove ekipe.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

"Čestitam Zvezdi, zaslužili su da idu u finale s obzirom na to kako su igrali danas. Želeli su to finale mnogo više i to su pokazali na parketu", rekao je Zuros novinarima u dvorani u Železniku.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Jadranske lige, pošto su večeras u Železniku pobedili Budućnost sa 82:59 (21:15, 14:14, 32:22, 15:8) u trećoj, odlučujućoj utakmici polufinalne serije.

"Bez obzira što smo izgubili, želim da čestitam mojim igračima. Nedostatak koncentracije u trećoj i četvrtoj četvrtini... Dali smo mogućnost Zvezdi dodatno samopouzdanje i da razvije igru. Ovo bi trebalo da bude velika lekcija za moje mlade igrače, ali i za tim da radi vrlo naporno kako bi bio bolji sledeće sezone", rekao je Zuros.

"Želim sve najbolje Zvezdi i u ABA i u Evroligi i naravno treneru Dejanu Radonjiću na svemu što radi s ovom ekipom", dodao je trener Budućnosti.

Zuros je naveo da je atmosfera u dvorani u Železniku bila "veoma lepa".

"Veoma lepa atmosfera, košarkaška atmosfera u maloj dvorani. Podseća nas na ranija vremena kako je to bilo", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke