Zubac zablistao na debiju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.03.2016.
11:48
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Mega Leksa ubedljivo su savladali ekipu Beovuka u kontrolnom susretu odigranom u Železniku, a hrvatski internacionalac Ivica Zubac zablistao je na debiju u dresu osvajača "Kupa Radivoja Koraća".

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Osvajač "Kupa Radivoja Koraća" u ponedeljak je odigrao kontrolnu utakmicu protiv Beovuka koja je treneru Dejanu Milojeviću poslužila da pruži priliku igračima koji u prethodnom periodu nisu imali veću minutažu.

Košarkaši Mega Leksa savladali su člana Košarkaške lige Srbije rezultatom 91:65 (30:17, 13:20, 29:12, 19:16) a među najistaknutijim pojedincima u pobedničkom sastavu bio je debitant Ivica Zubac.

Hrvatski internacionalac nedavno se preselio u Mega Leks, a već na debitantskom nastupu pokazao je sav svoj potencijal. Bivši član Cibone i Cedevite postigao je 20 poena, upisao 5 skokova i 3 blokade čime je nagovestio šta se u narednom periodu može očekivati od njega.

Efikasniji od Ivice Zubca bio je Rade Zagorac sa 26 poena, a interesantno je da je prijateljskoj utakmici u Železniku prisustvovalo 15 skauta iz NBA lige!

Mega Leks lagano počinje pripreme za polufinale plej-ofa ABA lige pošto je četvrta pozicija na tabeli odavno obezbeđena i poznato je da će tim Dejana Milojevića za plsman u finale morati da savlada podgoričku Budućnost.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke